Nieuw op Netflix: 'How to Sell Drugs Online (Fast)' seizoen 3

Nu op Netflix: 'How to Sell Drugs Online Fast' S3

De Duitse serie kan op behoorlijk wat waardering rekenen en is ondertussen toe aan haar derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 28 juli 2021 om 17:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Duitse serie How to Sell Drugs Online Fast zag het levenslicht in het jaar 2019. Nu is het derde seizoen van de reeks reeds te bekijken bij Netflix.
De serie How to Sell Drugs Online (Fast) is los gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In het jaar 2013 werd er door de achttienjarige Maximilian S. een drugshandel opgezet via het internet. Dit gewoon vanuit diens eigen slaapkamer. Onder de schuilnaam 'Shiny Flakes' werd er door hem drugs aangeboden op het zogenaamde Darknet en Clearnet over heel Europa.

4 miljoen euro in Bitcoin
De drugshandel die werd opgezet door Maximilian S. bleek bijzonder lucratief. In geen tijd wist hij namelijk een vermogen te verzamelen van zo'n slordige 4 miljoen euro in Bitcoin. Zijn verhaal eindigde echter in het jaar 2015 toen hij werd opgepakt. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van maar liefst zeven jaar.

Het eerste seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) verscheen op streamingdienst Netflix op 16 april 2019. De Duitse reeks kon meteen rekenen op heel wat waardering, zo blijkt ook uit de scores op gespecialiseerde websites zoals IMDB.

In ieder geval, ben jij ook benieuwd hoe deze serie verder gaat? Het derde seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) is vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix.


Lees meer over: How to Sell Drugs Online Fast, serie, series, Netflix

Populair nieuws