Check hier de trailer voor het laatste seizoen van 'Supergirl'

Trailer voor het laatste seizoen van 'Supergirl'

De serie Supergirl komt bijna tot een einde en toont nu z'n laatste seizoen.

Jim Pedd, 29 juli 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Supergirl keert binnen een maand terug met nieuwe afleveringen. Het laatste seizoen van de serie gaat op 24 augustus van start en dan is het verhaal van Kara Danvers in haar soloserie voorbij.
Fans krijgen dankzij een nieuwe trailer voor de tweede helft van het zesde en laatste seizoen voor Supergirl een betere indruk voor wat ze mogen verwachten. Dat belooft heel wat.

Grote worsteling
Kara mag dan wel gered zijn uit de Phantom Zone, het trauma van wat ze daar heeft meegemaakt blijft. En dat niet alleen: de wereld verkeert in groter gevaar dan ooit tevoren.

In de trailer worstelt Kara duidelijk nog met haar ervaringen in de Phantom Zone. Tijdens een gesprek met haar zus Alex, uit ze de vrees dat die angsten nooit zullen verdwijnen. Ook laat de trailer zien dat onze Super Friends een grote bedreiging tegenkomen die ooit Krypton verdoemde.

Verder is Nyxly terug, die weer problemen veroorzaakt op Aarde, nadat zij eveneens ontkwam uit de Phantom Zone. Hieronder kan je de promo voor de laatste afleveringen bekijken:

Lees meer over: Supergirl, The CW, Arrowverse, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws