Netflix voegde weer 8 series nieuw toe deze week

Netflix voegde weer 8 series nieuw toe deze week

Netflix heeft weer een behoorlijk prima weekje achter de rug. Check hier al het nieuws.

Jim Pedd, 31 juli 2021 om 08:33

Deze week voegde Netflix acht nieuwe series toe. Vandaag zetten we voor je op een rij welke series het allemaal zijn, uiteraard beginnende met de series die een nieuwe aflevering gekregen hebben.
Rick and Morty (S05E06): Rick verandert zichzelf in een kalkoen nadat hij op Thanksgiving de president tegen zich in het harnas heeft gejaagd. De situatie loopt al snel compleet uit de hand.

Mighty Express (4 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

How to Sell Drugs Online: Fast (3 seizoenen): Lenny's gezondheid gaat achteruit. De crew zet meningsverschillen opzij en zamelt geld in voor zijn behandeling. Maar nieuw onheil is in aantocht.

Transformers: War for Cybertron Kingdom (1 seizoen): De hectische race om de Allspark te vinden, komt eerst tot een hoogtepunt op een vreemde planeet, terwijl de toekomst en het heden met elkaar botsen.

Tattoo Redo (1 seizoen): Met slechte tattoos naar binnen, met mooie naar buiten. Topkunstenaars bedekken rampzalige tattoos met prachtige nieuwe, gekozen door de dierbaren van de getatoeëerden.

Racket Boys (1 seizoen): Een stadskind komt op het platteland wonen nadat zijn vader de opdracht heeft gekregen een uitgeblust schoolbadmintonteam opnieuw leven in te blazen.

The Snitch Cartel: Origins (1 seizoen): In Cali tussen de jaren zeventig en tachtig proberen twee broers een weg te vinden tussen familie, romantiek en hun grootste ambitie: de heerschappij over de Colombiaanse drugsindustrie.

Outer Banks (seizoen 2): Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws