'The Walking Dead' onthult de nieuwe dictator Pamela Milton

'The Walking Dead' onthult de nieuwe dictator

Pamela Milton is de leider van de Commonwealth in de serie The Walking Dead.

Jim Pedd, 31 juli 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead onthult de eerste blik op Laila Robins als de leider van de Commonwealth, Pamela Milton. Het seizoen wordt in drie delen gesplitst, met elk acht afleveringen, waarmee de serie er 24 in totaal krijgt.
Aan het einde van het tiende seizoen werden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess in een hinderlaag gelokt door gewapende soldaten van de Commonwealth. Daar zullen zij onder meer de leider van de organisatie ontmoeten: Pamela Milton.

De laatste schurk
Milton zal een van de laatste schurken van de televisieserie worden. Zij is dus de gouverneur van de Commonwealth en houdt behoorlijk dictatoriale neigingen erop na.

AMC kwam met een foto van het personage. Dat kan je hieronder bekijken. Duidelijk is dat men een soort mix heeft gezocht tussen een personage dat eruit ziet als een politica en een vrouw die tegelijk ook een aparte vorm van leiderschap uitstraalt.

Hieronder kan je haar zien:Pamela is een tiran, eentje die mikt op logica en was in het verleden politica. Tijdens de zombieuitbraak weet ze ervoor te zorgen dat ze heerser van een grote gemeenschap mensen wordt. Haar volk heeft luxes zoals concerten en sportevenementen en is goed gevoed. Maar het klassensysteem van de Commonwealth zit vol discriminatie en racisme.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Pamela Milton

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws