Bizarre en geflopte scifi-film 'Waterworld' krijgt een eigen serie

Bizarre sci-fi 'Waterworld' krijgt een serie

Er wordt een serie gemaakt van de Waterworld-film, die niet heel sterk debuteerde al die jaren geleden.

Jim Pedd, 30 juli 2021 15:01

Waterworld krijgt een televisieserie. Collider meldt dat producent John Davis aan een serie werkt die de evolutie van het universum moet laten zien sinds we de eerste film te zien kregen. Dan Trachtenberg heeft naar verluidt getekend voor de regie.
Davis: "We gaan de streamingversie van die film maken, de voortzetting van die film". In de film speelde Kevin Costner de rol van de mysterieuze protagonist The Mariner. In een wereld waarin de Aarde overspoeld raakte na het smelten van de polen, hielp hij een vrouw en haar dochter een mythisch land te vinden.

Nieuwe serie
20 jaar is lang in elke wereld, dus ga er maar vanuit dat deze serie een heel nieuwe wereld laat zien. Hoewel de film een box office bom was, is het intussen een culthit. Mede ook door de wilde details rond de oorspronkelijke productie.

"We weten niet honderd procent zeker hoe we de serie gaan aanpakken. Maar we zitten nu de bouwblokken bij elkaar te zetten,' aldus John Fox. "Vooralsnog verkeert het bij Universal Television en zetten we het in elkaar. Het heeft dus al een thuis en we voeren gesprekken. Maar niemand heeft getekend. Dan is eraan verbonden en we ontwikkelen het verhaal, voeren gesprekken met schrijvers. Een dezer weken zouden we een schrijver moeten tekenen."

Toen Waterworld uitkwam, was het de duurste film ooit.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Waterworld, Serie, Kevin Costner

Populair nieuws