search

Ons nieuws van vrijdag 30 juli 2021

Trailer voor afscheidsseizoen 'Brooklyn Nine-Nine': lachen, gieren, brullen!
Series / Trailer

Trailer voor afscheidsseizoen 'Brooklyn Nine-Nine': lachen, gieren, brullen!

Na acht seizoenen komt er een einde van de sitcom Brooklyn Nine-Nine.

Een paar dagen terug was er een vooral visuele teaser voor het aankomende achtste seizoen van de komedieserie Brooklyn Nine-Nine, in een behoorlijk Marvel-jasje.

Nu hebben we de complete trailer voor het laatste seizoen van de sitcom die in 2013 startte en rollen biedt aan onder meer de namen Andy Samberg als Jake Peralta, Andre Braugher als Captain Raymond Holt, Stephanie Beatriz als Rosa Diaz en Terry Crews als Terry Jeffords,

Trailer voor afscheidsseizoen Brooklyn Nine-Nine
Op 12 augustus gaat de serie verder en wordt Brooklyn Nine-Nine na tien afleveringen opnieuw gestopt. Eerder was het de zender FOX die de show cancelde na vijf seizoenen. Nu zet NBC een punt achter de show na nog eens drie seizoenen.



Aanvullende rollen zijn voor Melissa Fumero als Amy Santiago, Joe Lo Truglio als Charles Boyle, Chelsea Peretti als Gina Linetti, Dirk Blocker als Michael Hitchcock en Joel McKinnon Miller als Norm Scully.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jason Momoa is terug: trailer voor seizoen 2 van 'See'
Series / Trailer

Jason Momoa is terug: trailer voor seizoen 2 van 'See'

Na het eerste seizoen eind 2019 zie we de wereld van See eind augustus weer terug.

Bij de start van Apple TV+ was de serie See het oogappeltje. Met niemand minder dan Aquaman-acteur Jason Momoa in de hoofdrol was de stevige fantasyserie in ieder geval een opvallende.

Nu is het bijna tijd voor seizoen twee. Eind volgende maand keert de serie terug op de streamingdienst en daarin zien we onder meer hoe Baba Voss (Momoa) worstelt om zijn familie te herenigen.

Zijn vervreemde broer Edo (Dave Bautista) heeft Baba's dochter Haniwa gevangengenomen en zweert wraak te nemen op zijn broer. Ondertussen doemt de oorlogsdreiging op tussen het koninkrijk Paya en de Trivantiaanse Republiek, waardoor Baba en zijn familie direct in het middelpunt van het conflict komen te staan.

Seizoen 2 start op 27 augustus
De serie See komt van Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo) en je kunt weer acht afleveringen verwachten. Even geleden werd het derde seizoen aangekondigd.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Erg goed nieuws voor de 'Snowpiercer'-fans!
Series / Nieuws

Erg goed nieuws voor de 'Snowpiercer'-fans!

Het derde seizoen wordt nu opgenomen, maar er komt meer Snowpiercer aan.

Ben jij fan van de serie Snowpiercer die je in Nederland kunt volgen op Netflix? Dan hebben we erg goed nieuws. Ondanks dat er nu wordt gewerkt aan het derde seizoen, is ook al het vierde seizoen goedgekeurd.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 van Bong Joon Ho en uiteraard het Franse stripboek Le Transperceneige van Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette. Het tweede seizoen verscheen nog afgelopen januari.

Snowpiercer gaat door met seizoen 4
In onderstaande video onthult acteur Daveed Diggs het goede nieuws dat er meer Snowpiercer onderweg is, ondanks dat de verschijningsdatum voor seizoen drie nog niet bekend is. In de States zendt TNT de serie uit.



Andere rollen zijn voor onder meer Jennifer Connelly, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Summer, Iddo Goldberg, Katie McGuinness,"¯Lena Hall,"¯Annalise Basso,"¯Sam Otto,"¯Roberto Urbina,"¯Sheila Vand en Steven Ogg.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre en geflopte scifi-film 'Waterworld' krijgt een eigen serie
Series / Nieuws

Bizarre en geflopte scifi-film 'Waterworld' krijgt een eigen serie

Er wordt een serie gemaakt van de Waterworld-film, die niet heel sterk debuteerde al die jaren geleden.

Waterworld krijgt een televisieserie. Collider meldt dat producent John Davis aan een serie werkt die de evolutie van het universum moet laten zien sinds we de eerste film te zien kregen. Dan Trachtenberg heeft naar verluidt getekend voor de regie.

Davis: "We gaan de streamingversie van die film maken, de voortzetting van die film". In de film speelde Kevin Costner de rol van de mysterieuze protagonist The Mariner. In een wereld waarin de Aarde overspoeld raakte na het smelten van de polen, hielp hij een vrouw en haar dochter een mythisch land te vinden.

Nieuwe serie
20 jaar is lang in elke wereld, dus ga er maar vanuit dat deze serie een heel nieuwe wereld laat zien. Hoewel de film een box office bom was, is het intussen een culthit. Mede ook door de wilde details rond de oorspronkelijke productie.

"We weten niet honderd procent zeker hoe we de serie gaan aanpakken. Maar we zitten nu de bouwblokken bij elkaar te zetten,' aldus John Fox. "Vooralsnog verkeert het bij Universal Television en zetten we het in elkaar. Het heeft dus al een thuis en we voeren gesprekken. Maar niemand heeft getekend. Dan is eraan verbonden en we ontwikkelen het verhaal, voeren gesprekken met schrijvers. Een dezer weken zouden we een schrijver moeten tekenen."

Toen Waterworld uitkwam, was het de duurste film ooit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de Marvel serie 'Loki' op Disney+ moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de Marvel serie 'Loki' op Disney+ moet kijken

De verrassende cast, een charmante hoofdrolspeler en intrigerend verhaal maken 'Loki' een plezier om te kijken.

Loki is een van de meest succesvolle series te zien op Netflix. De charmante anti-held Loki is terug en raakt in zijn eigen serie verwikkeld in allerlei tijdlijnen. Loki maakt nieuwe vrienden, Mobius and Sylvie, gespeeld door Owen Wilson en Sophia Di Martino. Hij ontmoet ook andere Loki's, gespeeld door Richard E. Grant, Jack Veal en Deobia Oparei. Seizoen 1 van Loki heeft 6 afleveringen.

Loki speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en vindt plaats na de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame. Hierin creëerde een alternatieve versie van Loki een nieuwe tijdlijn.



Na het stelen van de Tesseract in Avengers: Endgame, wordt een alternatieve versie van Loki naar de mysterieuze Time Variance Authority (TVA) gebracht. Dit is een bureaucratische organisatie die buiten tijd en ruimte bestaat en de tijdlijn bewaakt.

Zij geven Loki een keuze: ophouden te bestaan omdat hij een "time variant" is, of helpen de tijdlijn te herstellen en een grotere dreiging te stoppen. Loki zoekt altijd een uitweg om te ontsnappen, dus hij gaat voor de uitdaging.



Acteurs
Tom Hiddleston is in Loki weer te zien als anti-held Loki. Andere belangrijke rollen zijn voor Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show), Wunmi Mosaku (Lovecraft Country), Eugene Cordero (Star Trek: Lower Decks), Tara Strong (The Powerpuff Girls), Owen Wilson (Zoolander), Sophia Di Martino (Flowers) en Richard E. Grant (Withnail & I).



Vervolg
Loki is op 9 juni 2021 in premiere gegaan op Netflix. Het eerste seizoen maakt deel uit van fase vier van de MCU. Deze nieuwe MCU-held ontving veel positieve recensies, onder andere voor de sterke personages, muziek en de special effecten. Een tweede seizoen is in ontwikkeling.

Wist je dat...
- Dit het allereerste Marvel project is waar een slechterik centraal staat.
General Mills en Marvel een speciale soort ontbijtgranen (Lucky Charms) hebben geproduceerd, "Loki Charms" geheten, ter promotie van de serie.

- Miss Minutes is gebaseerd op het animatie-karakter Mr DNA uit Jurassic Park (1993).

- Owen Wilson (Mobius) heeft expres geen comics gelezen, maar alles in het MCU door Hiddleston aan zich laten uitleggen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Eindelijk antwoorden in 'Outer Banks' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Eindelijk antwoorden in 'Outer Banks' seizoen 2

Het langverwachte tweede seizoen kan vanaf vandaag worden bekeken bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij benieuwd of John B & Sarah de gebeurtenis aan het einde van het eerste seizoen overleven en hoe hun avontuur al dan niet verder zal gaan? Je ontdekt het allemaal in het tweede seizoen van Outer Banks dat vanaf nu te bekijken is bij streamingdienst Netflix!

Het eerste seizoen van Outer Banks eindigde met een gigantische cliffhanger. Nu komen we eindelijk te weten hoe het John B en Sarah is vergaan. Het nieuwe beeldmateriaal van het tweede seizoen dat eerder door Netflix de wereld werd ingestuurd lichtte echter reeds een aardig tipje van de sluier op!

Twee verhaallijnen
Zonder al teveel te verklappen (maar let toch maar op voor spoilers) is het zo dat er zich in het tweede seizoen eigenlijk twee verhaallijnen hebben gevormd.

Eén van deze verhaallijnen gaat over Kiara, Pope en JJ die thuis te maken krijgen met een al snel escalerende situatie. Eén ding staat in ieder geval vast, de groep is de schat met een waarde van een indrukwekkende 400 miljoen duidelijk nog niet vergeten.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van Outer Banks? Dan kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken. Wie meteen aan de slag wil gaan met het tweede seizoen kan dat ook doen. Deze staat vanaf vandaag, vrijdag 30 juli 2021 namelijk op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jodie Whittaker stopt met 'Doctor Who' na seizoen 13
Series / Nieuws

Jodie Whittaker stopt met 'Doctor Who' na seizoen 13

Het zat er al stiekem aan te komen, maar nu is de kogel echt door de kerk.

BBC heeft officieel aangekondigd dat Jodie Whittaker niet langer Doctor Who zal spelen na het nog te verschijnen dertiende seizoen. Daarnaast stopt ook showrunner Chris Chibnail ermee na dit seizoen.

Volgens Gizmodo zou het dertiende seizoen van de serie later dit jaar moeten beginnen als een speciale zes-delige miniserie.

Wie is de nieuwe Who?
Daarna zien we Whittaker echter nog in drie specials in 2022. Twee hiervan werden eerder aangekondigd, en een net onthulde derde special wordt zo lang als een speelfilm én betekent het definitieve einde van Whittaker als de dertiende dokter.

Met de uitzondering van Christopher Eccleston, die na één seizoen klaar was met de serie, speelden alle 'moderne' Doctor Who's het personage drie seizoenen lang. Dat gold voor David Tennant, Matt Smith en Peter Capaldi, maar nu dus ook voor Whittaker.

Naar verwachting zal de speculatie over een de vervanger van Whittaker snel beginnen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Prison Break'-ster Wentworth Miller heeft autisme
Series / Nieuws

'Prison Break'-ster Wentworth Miller heeft autisme

De acteur doet een boekje open over een diagnose die afgelopen jaar bij hem werd gesteld.

Wentworth Miller, die we kennen als Michael Scofield uit Prison Break, maar ook als Captain Cold in The Flash en Legends of Tomorrow, heeft via een Instagram-post laten weten dat er een jaar geleden is vastgesteld dat hij autisme heeft.

Miller benadrukte dat het niet iets is wat hij zou willen veranderen, maar er juist heel positief over denkt. Hij wil echter niet zijn roem gebruiken om opeens een woordvoerder voor mensen met autisme te worden.

Daarnaast vraagt hij zijn fans om zich te verdiepen in autisme om het beter te begrijpen, maar wilde hij er verder niet te diep op ingaan.

Miller heeft overigens bijna al zijn oude post op Twitter en Instagram verwijderd sinds hij naar buiten kwam met de diagnose.

De post waarin hij de onthulling deed, lees je hieronder.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het verhaal van 'Stranger Things' seizoen 4 is gewoon gestoord
Series / Nieuws

Het verhaal van 'Stranger Things' seizoen 4 is gewoon gestoord

Het vierde seizoen van de serie Stranger Things is heel erg gestoord.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Caleb McLaughlin vertelde tijdens een interview over het aankomende vierde seizoen van de serie Stranger Things van Netflix. Hij noemt de aankomende verhaallijnen van de serie gestoord.

De opnames van het vierde seizoen zijn nog altijd in volle gang. Die raakten stevig vertraagd door het coronavirus. Extra moeilijk is dat het nieuwe seizoen te boek staat en stond als het grootste tot nu toe. Daardoor is het minder gemakkelijk de opnames te hervatten.

Heel gestoord
De cast en crew hint al langer naar het aankomende vierde seizoen. Hoewel ze geheimhouding hebben moeten beloven, hinten ze zo nu en dan naar wat we mogen verwachten.

Zo dus ook McLaughlin. Hij vertelde dat het vierde seizoen heel anders is dan alles wat je tot nu toe gezien hebt.

"Ik kijk er echt heel erg naar uit dat mensen het seizoen kunnen zien. We nemen het nu al een jaar of anderhalf, twee, op door corona. Ik kijk er echt naar uit dat jullie het kunnen zien. Het wordt heel anders dan de laatste seizoenen. De verhaallijnen zijn gestoord."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sportzomer vol mooie nieuwe series in augustus op NPO Start
Series / Nieuws

Sportzomer vol mooie nieuwe series in augustus op NPO Start

De zomer barst uit zijn voegen op NPO Start met prachtige nieuwe series.

Augustus brengt niet alleen sport, maar ook prachtige nieuwe series. Zo is het tweede seizoen van de succesvolle serie Dertigers te zien en komt de NPO met de geprezen Ierse serie Normal People.

Dertigers
Nederlandse dramaserie, Seizoen 2, BNNVARA

In het nieuwe seizoen zijn er, naast de vaste cast, rollen voor Eric Corton, Mustafa Duygulu en Abbey Hoes. Na het heftige slot van het eerste seizoen hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op een lange termijn?

Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven?

Vanaf 23 augustus van maandag t/m donderdag te zien op NPO 3 en NPO Start. Op 23 augustus zijn de eerste vier afleveringen te streamen op NPO Plus. Vanaf donderdag 26 augustus zijn wekelijks de afleveringen van de week er na te streamen op NPO Plus.

Normal People
Ierse dramaserie, BNNVARA

Met BAFTA bekroonde serie naar het gelijknamige boek van Salley Rooney. Geregisseerd door Lenny Abrahamson (o.a. bekend van de met Oscar bekroonde film Room) en Hettie Macdonald. Met in de hoofdrollen Daisy Edgar-Jones en Paul Mescal.

Een toevallige ontmoeting tussen de populaire en aantrekkelijke Connell en de einzelgänger Marianne blijkt het begin van een bijzondere en onuitwisbare band tussen de twee tieners.

Vanaf 13 augustus wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.


Wat is Dan Liefde
Nederlandse komedie, BNNVARA

Komedie van Aniëlle Webster met in de hoofdrollen Elise Schaap en Maarten Heijmans. Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

Tijdens hun samenwerking worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Op 15 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start.

The Promise
Franse detective, KRO-NCRV

Het is 1999 en in het zuidwesten van Frankrijk een kind spoorloos verdwijnt, gaat inspecteur Pierre Castaing op onderzoek. 20 jaar later verdwijnt elders in Frankrijk weer een kind. Castaings dochter Sarah werkt ook bij de politie en gaat op onderzoek.

Vanaf 21 augustus wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf 19 augustus te streamen op NPO Plus.

In het kader van de Gaypride zijn in augustus de serie It's a Sin en de films God's Own Country en Pride te zien op NPO 3.

It's a Sin
KRO-NCRV Vanaf 2 t/m 6 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is al te streamen op NPO Plus.

God's Own Country
NTR Op 5 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. Is al te te streamen op NPO Plus.

Pride
BNNVARA Op 6 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. Vanaf 7 augustus te streamen op NPO Plus.

En verder
Bloodlands
Britse detective, KRO-NCRV
Vanaf 7 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 5 augustus te streamen op NPO Plus.

Innocent 2
Britse detective, KRO-NCRV
Vanaf 21 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 19 augustus te streamen op NPO Plus.

Flikken Rotterdam 5
Nederlandse politieserie, AVROTROS
Vanaf 27 augustus wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. Vanaf dan ook wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus. Seizoen 1 t/m 4 zijn al te streamen via NPO Plus.

The Accident
Britse dramaserie, NTR
Vanaf 27 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te streamen op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Netflix-hitserie 'Fuller House' straks terug?
Series / Nieuws

Keert Netflix-hitserie 'Fuller House' straks terug?

De cast van Fuller House kwam weer bij elkaar, maar komt de serie dan ook terug?

De cast van Fuller House had recent een reünie. Die leidde meteen tot geruchten van een revival van de populaire serie van Netflix.

De serie werd in 2016 gelanceerd op Netflix en kreeg uiteindelijk vijf seizoenen. In 2020 was de boel dan toch voorbij. En nu, krap een jaar later, kwam een deel van de castleden weer bij elkaar om even goed met elkaar bij te praten.

Prima einde
Fuller House had best een prima einde, dat ook gesloten genoeg voelde om voor de fans wat afsluiting te bieden. Maar de recente reünie van de cast van het project leidde tot de geruchten dat de cast weer samenkomt voor een revival.

Op een paar van de foto's zien we onder meer Michael Campion, Elias Harger, Juan Pablo Di Pace, Soni Bringas en John Brotherton. Maar voordat de geruchten rond begonnen te gaan, werd onthuld dat het geen reünie was om te vieren dat de serie terug zou keren of om weer nieuwe afleveringen te bedenken. Het feestje werd gemaakt omdat de bedenker van de serie verhuisde van New York naar Miami.

Voorlopig hoef je er dus zeker niet op te gokken dat er een revival komt. Hieronder de foto's:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
5 dingen in de serie 'Loki' die echt nergens op slaan
Series / Featured

5 dingen in de serie 'Loki' die echt nergens op slaan

Niet alles wat je te zien krijgt in de serie Loki slaat echt ergens op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki van Marvel Studios en Disney+ was vermoedelijk de beste serie die de twee tot nu toe gemaakt hadden. Maar er zitten ook dingen in de serie die helemaal nergens op slaan.

Marvel Studios lanceert met de serie het multiversum. Een knappe prestatie, want het was nogal wat om neer te zetten in een zes afleveringen tellende serie. Die trouwens we een tweede seizoen krijgt. Hoe dan ook gaan we vandaag in op alles wat nogal raar is aan de show. We zetten de vijf dingen op een rij die nergens op slaan.

1. Hoe zit het met de andere Variants?
Avengers: Endgame bleek vol Variants te zitten. Denk maar aan de 2014-versies van Thanos, Nebula en Gamora. Zij zouden gezien hun impact op de tijdlijn allemaal gewist moeten zijn door de TVA gezien hun impact op de Heilige Tijdlijn. Maar Judge Renslayer zegt ergens in de serie dat het de bedoeling was dat zij zouden bestaan. Maar waarom zou Gamora dan mogen bestaan? Dat gaat immers tegen de regels in.

2. Het grote plan van Kang
Alles tot het laatste gesprek was beschreven door Kang (okay, He Who Remains) en voorbestemd om te gebeuren. Kang bleek te hopen dat Loki en Sylvie hem zouden bevrijden, zodat hij iets anders kon gaan doen. Maar wat dan? Opmerkelijk genoeg leren we daar nooit iets over. Wat wilde Kang nou eigenlijk? En waarom zouden Loki en Sylvie de topkandidaten voor de rol als nieuwe bazen van de tijdlijn zijn? Wat verdienen ze ermee?

3. Loki's Variants
De serie laat zien dat er een heel groot aantal andere realiteiten is. Nergens leren we waarom de God of Mischief er zo'n beetje overal anders uitziet. Als er maar één versie van de Heilige Tijdlijn zou moeten bestaan, waarom kregen Loki's in andere tijdlijnen dan toch de tijd opdat een vrouwelijke versie de leeftijd kon bereiken van Sylvie? En hoe zit het met al die andere Varianten? Duidelijk is dat er dus meerdere tijdlijnen naast elkaar bestaan, die allemaal enige tijd mogen bestaan.

2. Hoe zit het met 2012?
Loki gebruikte de Tesseract om te ontsnappen aan de Avengers. De TVA kwam vervolgens langs om hem te wissen. Het gekke is dat we weten dat Cap de Infinity Stones allemaal moest terugbrengen naar hun eigen tijd. Maar de tijdlijn die in 2012 ontstond, kon niet hersteld worden want hij had geen Tesseract om terug te brengen. Dus hoe zit het dan daarmee?

1. De regels van de TVA
Laten we eerlijk zijn: de regels van de TVA lijken niet heel erg te kloppen. De TVA verwoest een tijdlijn zodra een afwijking gespot wordt. Maar waarom eigenlijk? Wat hopen ze daarmee te voorkomen? Natuurlijk lijken we wel een antwoord te hebben: allicht probeerden ze het ontstaan van nieuwe Kang-varianten te voorkomen!?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Loki' en 'WandaVision'? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'Loki' en 'WandaVision'? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je

Als je fan bent van de series die Marvel Studios en Disney+ maken, hebben we goed nieuws.

Marvel Studios en Disney+ boeken groot succes met de verschillende series die ze tot nu toe gemaakt hebben. De eerste was WandaVision, dat begin dit jaar gelanceerd werd.

Vervolgens kwam men nog met een tweetal andere series, waarvan Loki de meest recente is. Maar dat is niet de enige, want er is veel meer nieuws op komst. Dit jaar alleen al verwachten we nog meerdere nieuwe series, waaronder What If...?, Hawkeye en eind dit jaar Ms. Marvel.

Heel veel nieuws
Voor de komende tijd zijn er al een boel verschillende series aangekondigd door Marvel Studios en Disney+. Een daarvan is bijvoorbeeld Armor Wars, een ander Secret Wars en we weten dat er druk gewerkt wordt aan She-Hulk.

Kortom: er zit heel veel nieuws aan te komen. Maar dat is verreweg niet het enige. De site Murphy's Multiverse claimt dat er momenteel aan negen nog niet aangekondigde nieuwe series gewerkt wordt.

De site meldt dat Ghost Rider, Secret Warriors en Nova "mogelijk" tot de mogelijkheden behoren.

Ook heeft men al wat opvallende verhalen. Zo zou Peter Morgan, schrijver en story editor van WandaVision als coproducent aan een van de series mee te werken. En Marion Dayre (Better Call Saul) zou aangesteld zijn als voornaamste schrijfster van een ander.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel steun voor 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na hartproblemen
Series / Nieuws

Veel steun voor 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na hartproblemen

Bob Odenkirk ligt in het ziekenhuis nadat hij hartproblemen kreeg op de filmset.

Eerder deze week hoorden we dat Better Call Saul-ster Bob Odenkirk met bloedspoed naar het ziekenhuis gebracht werd. De acteur had hartproblemen en zakte tijdens de opnames van de zesde reeks in elkaar.

Tot dat moment vonden de opnames van de serie plaats in New Mexico. De acteur, die advocaat Saul Goodman, a.k.a. Jimmy McGill speelt, zakte in elkaar. Bezorgde crewleden belden een ambulance, die de acteur met spoed naar het ziekenhuis bracht. Daar wordt hij ook nu nog behandeld.

Veel steunbetuigingen
De acteur en komiek heeft al decennia ervaring in de industrie. Hij werd vooral bekend toen hij tekende voor Breaking Bad. Daarin speelde hij gedurende 36 afleveringen de rol van Saul Goodman.

In 2015 kreeg hij van AMC een eigen serie, een prequel die verkende hoe Jimmy McGill, een advocaat die niet helemaal eerlijk te werk ging, zou verkennen.

De acteur kreeg voor al zijn werk maar liefst vier keer een nominatie voor een Emmy Award, en vier keer voor een Golden Globe Award. Heel wat mensen kennen en waarderen zijn werk dus.

En dus is het niet gek dat het internet vol steunbetuigingen staat. Zo stuurde Michael McKean, die in de serie Jimmy's broer Chuck speelt, "heel veel liefde" naar Odenkirk:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ben je klaar voor een nieuwe horrorserie? 'The Conjuring' komt er mogelijk aan
Series / Nieuws

Ben je klaar voor een nieuwe horrorserie? 'The Conjuring' komt er mogelijk aan

De filmreeks The Conjuring zou een spin-off krijgen op televisie, dat kan leuk worden!

WarnerMedia wil zoveel mogelijk van zijn franchises ook naar televisie brengen. De reden daarachter is duidelijk: om streamingdienst HBO Max zo groot mogelijk te maken.

Nu gaat het verhaal dat de avonturen van Ed en Lorraine Warren ook naar televisie komen. Dat nadat er al meerdere goed ontvangen films over hen uitkwamen in het The Conjuring-universum.

Enorm universum
De verhalen van Ed en Lorraine Warren worden in de bioscoop uitgebracht onder de The Conjuring noemer. Ook zijn er al meerdere spin-off franchises gemaakt, waaronder The Nun en Annabelle. En we weten dat men kijkt naar de mogelijkheid om nog veel meer nieuws uit te brengen.

Er zijn dan ook nog meer dan genoeg mythen, legenden, geesten en klopgeesten om in de mythologie van de franchise te passen en onderdeel te maken van een The Conjuring Universe.

Het gerucht gaat nu via de site Giant Freakin Robot dat er daadwerkelijk gekeken wordt naar zo'n serie. Wanneer die te zien moet zijn is niet bekend, maar duidelijk moge zijn dat de serie gemaakt zou worden voor HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse kritiek op 'Doctor Who' en de BBC
Series / Nieuws

Forse kritiek op 'Doctor Who' en de BBC

Een van de voormalig hoofdrolspelers, Peter Capaldi, is absoluut niet te spreken over de BBC.

Voormalig Doctor Who-ster Peter Capaldi (die de twaalfde Doctor speelde), heeft forse kritiek geuit op de BBC over de langlopende sci-fi serie.

Na het vertrek van Matt Smith's Eleventh Doctor in de aflevering The Time of the Doctor, nam Peter Capaldi de rol van hem over. Hij speelde de rol van seizoen 8 tot en met seizoen 10, met aan het hoofd showrunner Steven Moffat en dezelfde crew die ook meewerkte in de tijd van Russell T. Davies. Toen Chibnall aan boord kwam, besloot de BBC pas het budget te verhogen.

Te laag budget
De afgelopen jaren is er zeer zelden geklaagd over het budget van de serie. Maar toen de voorgangers van Chibnall nog met de serie bezig waren, klaagde de crew vaak dat de serie niet serieus genoeg genomen werd door de BBC.

Capaldi vergeleek in een interview in het kader van blockbusterfilm The Suicide Squad de twee producties. En hij was duidelijk:

"Alles aan The Suicide Squad was groter. En zoals je weet, hadden we een geweldige cast. En er was meer geld. Doctor Who, nou ja, daarin hadden we niet genoeg geld. Alles in Doctor Who valt uit elkaar. Alle setstukken vallen uit elkaar en de kostuums moeten echt aan elkaar gehouden worden met ducttape en velcro en dat soort spul."

"Ik vind dat B-film gevoel, dat alles een beetje bij elkaar gehouden wordt, ergens wel fijn. Je weet dat er nooit genoeg geld is, maar de ideeën zijn wel speciaal. Daar hou ik wel van."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Er zijn een heleboel 'Harry Potter'-series op komst
Series / Nieuws

Gerucht: Er zijn een heleboel 'Harry Potter'-series op komst

Het gerucht gaat dat er maar liefst aan drie Harry Potter-series gewerkt wordt.

Er zijn zeven Harry Potter-boeken en acht films. De afgelopen jaren kregen we bovendien twee prequelfilms in de geplande reeks van vijf Fantastic Beasts-delen. En dan is er nog het toneelstuk The Cursed Child en de game Hogwarts Legacy die eraan komt.

Kortom: de toekomst ziet er behoorlijk zonnig uit voor de franchise. En nu horen we wederom het gerucht dat er op zeer korte termijn een nieuwe aankondiging komt. Er zouden maar liefst drie (!) televisieseries in de maak zijn.

Drie Harry Potter-series
Volgens de site Giant Freakin Robot, dat zich op anonieme bronnen baseert, kijkt Warner Bros. met streamingdienst HBO Max om drie series te lanceren.

De site heeft weinig details, al stelt men dat een van de series draait om het personage Hermione Granger (in het Nederlands bekend als Hermelien Griffel). Voor de rol zou Warner Bros., zelfs hopen dat Emma Watson zou tekenen voor de serie.

Overigens hoorden we in januari nog via The Hollywood Reporter dat er inderdaad gekeken wordt naar series in de franchise. Heel vreemd klinkt het nieuws vanuit Giant Freakin Robot over mogelijk maar liefst drie series dus niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.