search
Nieuw op Netflix: Eindelijk antwoorden in 'Outer Banks' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Eindelijk antwoorden in 'Outer Banks' seizoen 2

Het langverwachte tweede seizoen kan vanaf vandaag worden bekeken bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij benieuwd of John B & Sarah de gebeurtenis aan het einde van het eerste seizoen overleven en hoe hun avontuur al dan niet verder zal gaan? Je ontdekt het allemaal in het tweede seizoen van Outer Banks dat vanaf nu te bekijken is bij streamingdienst Netflix!

Het eerste seizoen van Outer Banks eindigde met een gigantische cliffhanger. Nu komen we eindelijk te weten hoe het John B en Sarah is vergaan. Het nieuwe beeldmateriaal van het tweede seizoen dat eerder door Netflix de wereld werd ingestuurd lichtte echter reeds een aardig tipje van de sluier op!

Twee verhaallijnen
Zonder al teveel te verklappen (maar let toch maar op voor spoilers) is het zo dat er zich in het tweede seizoen eigenlijk twee verhaallijnen hebben gevormd.

Eén van deze verhaallijnen gaat over Kiara, Pope en JJ die thuis te maken krijgen met een al snel escalerende situatie. Eén ding staat in ieder geval vast, de groep is de schat met een waarde van een indrukwekkende 400 miljoen duidelijk nog niet vergeten.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van Outer Banks? Dan kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken. Wie meteen aan de slag wil gaan met het tweede seizoen kan dat ook doen. Deze staat vanaf vandaag, vrijdag 30 juli 2021 namelijk op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen