'Archer' onthult z'n twaalfde seizoen!

'Archer' onthult z'n twaalfde seizoen!

Check hier een trailer voor het twaalfde seizoen van de serie Archer.

Jim Pedd, 31 juli 2021 om 11:00

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van het twaalfde seizoen van Archer. De animatieserie die voor volwassenen gemaakt wordt, is bedacht door Adam Reed en te zien op FX.
De animatieserie ging in 2009 van start en sindsdien kregen we in totaal elf seizoenen. Sinds 2017 komen nieuwe afleveringen op FXX, een nieuwe zender van FX. In de serie volgen we titelpersonage Sterling Archer, een black ops. Zijn werk leidt echter vaak tot problemen.

Nieuw seizoen
Het elfde seizoen ging meer over het spionage agentschap, nadat Sterling Archer uit een lange coma ontwaakte. Maar alles is anders dan hij zich herinnerde.

Het nieuws van het twaalfde seizoen werd in oktober 2020 naar buiten gebracht en we weten sinds kort dat de serie op 25 augustus 2021 verder gaat.

De eerste twee afleveringen debuteren op die datum en vervolgens krijgen we wekelijks een nieuwe te zien. Dat, tot het seizoen in zijn geheel te zien is, met acht afleveringen in totaal.

In de trailer van Archer grapt de titelheld dat hij de wereld weer moet redden. Heel wat onderwerpen passeren de revue: klimaatverandering, seksgrappen, grootschalige actie en fysieke humor. Hieronder kan je 'm zien:


Lees meer over: Archer, Trailer

Informatie over de serie: Archer

Populair nieuws