'Star Wars'-ster komt met wel heel verwarrende samenvatting van haar nieuwe serie

Star Wars-ster schept verwarring

Een actrice van Star Wars: Andor schept verwarring over haar serie op Disney+.

Jim Pedd, 31 juli 2021 om 10:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fiona Shaw, actrice in de aankomende Disney+-serie Star Wars: Andor, heeft een vrij cryptische tease gegeven voor wat we kunnen verwachten van haar rol in de televisieserie.
Haar opmerkingen zijn vrij ambigu en verwarrend en voegen niet heel veel nieuwe details toe aan wat we al weten over de serie. Maar voor fans van Star Wars zal het wel iets briljants zijn want het is weer iets kleins om aan vast te houden over de serie.

Cryptische tease
Shaw speelt een van de hoofdrollen in de televisieserie rond het personage Cassian Andor. De actrice was tijdens The One Show te zien van de BBC en vertelde over haar rol.

Hoewel ze niet heel veel details onthult, is het wel een mooie tease en tenminste weer wat kleine nieuwe informatie over de show:De opmerkingen zijn natuurlijk weer behoorlijk ambigu. Dat past wel bij zo'n Disney+-serie, die vaak omhuld worden in nevelen. De actrice vertelt opmerkelijk genoeg dat de serie gaat over "mensen die Andor heten".

Dat is het meest opmerkelijke statement dat ze maakte in het gesprek over de serie, en wat het precies betekent zullen we voorlopig niet weten. Een mogelijkheid is dat we in de serie meerdere Cassian Andors zullen zien, in verschillende leeftijden. Of we krijgen gewoon z'n familie te zien?

Wat het ook wordt, de serie is volgend jaar te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Andor, Fiona Shaw, Disney Plus

Populair nieuws