Captain Carter keert terug in nieuwe seizoenen 'What If...?'

Captain Carter terug in 'What If...?' S2

Maar of Atwell de rol ook in live-action vorm zal spelen is nog maar de vraag...

Zilko Tarici, 3 augustus 2021 08:38

Het eerste seizoen moet nog verschijnen, maar Marvel Studios werkt ondertussen al ruim anderhalf jaar keihard aan het tweede seizoen van What If...?. Een van de personages die we in elk geval kunnen verwachten in het vervolgseizoen is Captain Carter (Hayley Atwell).
De onthulling werd gedaan door Marvel-producent Brad Winderbaum, die liet weten dat Atwell zeker weten weer van de partij is, en dat er ook plaats voor haar is in eventuele verdere seizoenen. Aldus Winderbaum:

"We beseften ons al vroeg in het proces dat we verder moesten kijken dan alleen het eerste seizoen. Daarom hebben we goed bedacht hoe de verhaallijnen van verschillende personages zich gaan ontwikkelen in de toekomst. En Captain Carter is een van de belangrijkste personages in de serie, ook daar haar sterke verbintenis met The Watcher."

Winderbaum voegde daaraan toe dat Carter waarschijnlijk in elk seizoen van de serie zal opdagen, omdat zij een van de pijlers is die het multiversum bij elkaar houden.

De eerste aflevering van What If...? is vanaf 11 augustus te streamen via Disney+.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Hayley Atwell, Captain Carter, Agent Carter, Captain America, What If, Disney Plus, Marvel Studios, Jeffrey Wright

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws