Goed nieuws voor fans van 'The Mandalorian'

Goed nieuws voor fans van 'The Mandalorian'

Het derde seizoen van The Mandalorian gaat bijna beginnen met de opnames.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 08:00

Even leek het erop dat The Mandalorian al begonnen was met z'n opnames van het derde seizoen. Maar nu laat acteur Giancarlo Esposito weten dat het nog niet zover is.
Wel is duidelijk dat de opnames "binnenkort" gaan beginnen. Dat mag gebeuren na afronding van de opnames van de serie The Book of Boba Fett, dat bijna klaar is met de opnames van zijn eerste seizoen.

The Mandalorian seizoen 3
"Ze gaan binnenkort beginnen met het derde seizoen van The Mandalorian," vertelde Esposito aan WRAL tijdens een verschijning op de GalaxyCon Raleigh dit weekend. Het publiek vroeg of zijn personage meer te zien is in het nieuwe seizoen.

"Ja, en je gaat zien hoe ik deze baby vermoord," grapte Esposito toen hij een knuffelversie van Grogu, ofwel Baby Yoda, vast had. "Hoe zou je dat vinden? Het is volledig fout, maar weet je, ik ga dat maar gewoon denken zodat ik win."

Op dit moment is acteur Pedro Pascal bezig met de opnames van de serie The Last of Us, waarvoor hij in Calgary, Canada is. "Ik weet niet wat Pedro aan het doen is. Maar we hoeven nooit op hem te wachten," vertelt Esposito. Dat kan goed kloppen, want Pascal's personage heeft vrijwel altijd een helm op.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Giancarlo Esposito

Populair nieuws