Eindelijk horen we iets over Trinity Killer in 'Dexter'

Eindelijk horen we over Trinity Killer in 'Dexter'

Dexter brengt een van zijn beste schurken terug en vandaag horen we daar eindelijk details over.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 11:22

Acteur John Lithgow onthulde een paar details over zijn terugkeer in Dexter. Het negende seizoen van de serie van Showtime is snel te zien en brengt een aantal oude bekenden terug.
Een daarvan is de beruchte Trinity Killer, de rol die John Lithgow speelde. Hij vertelde dat hij slechts "een middag" betrokken was bij de opnames.

Wat nieuwe details
"Ik kan je zeggen dat het volledig anders is dan de oorspronkelijke serie. Een beetje zoals Perry Mason, het is een re-imagination. Ze brengen het niet naar een andere era, maar het speelt zich wel af in een nieuw deel van de wereld, een ander deel van het land en met heel andere personages," begon Lithgow.

Fans van de serie zullen bijzonder blij zijn, "er zijn namelijk allerlei grote verrassingen en verwijzingen naar de eerste paar seizoenen."

De Trinity Killer is een van de meest populaire schurken van de serie en liet een gruwelijk teken achter in het leven van Dexter door zijn geliefde echtgenote te vermoorden. Maar hoe keert Trinity dan terug? "Zoals alle Dexter-fans weten, zagen we het einde van de Trinity Killer al. Per definitie betekent dit dat het een flashback is, en het was echt fantastisch om weer met Michael, Jennifer Carpenter en Clyde Philips te werken."
Bron: Deadline

Lees meer over: Dexter, Showtime, John Lithgow, Trinity Killer, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws