Baby Yoda moet het 'Star Wars'-universum redden

Zo krachtig is het kleine monstertje van de serie The Mandalorian blijkbaar.

Jim Pedd, 03-08-2021 10:44

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Giancarlo Esposito speelt de schurkachtige Moff Gideon in de serie The Mandalorian. De acteur is betrokken bij het derde seizoen, dus weet een en ander van wat we kunnen verwachten van de toekomst.
Nu horen we van hem dat de kleine Grogu uiteindelijk "ons universum kan redden". De acteur speelt de rol van Moff Gideon sinds de op een na laatste aflevering van het eerste seizoen.

Het universum redden
Recent was Esposito te zien tijdens de GalaxyCon Raleigh en daar kwam hij een jonge fan tegen met een paar vragen over de serie. In een video van die ontmoeting die door WRAL geplaatst werd, vertelde Esposito iets kleins over Grogu:

"Ik hou van deze Baby Yoda. Ik ga dit kind te grazen nemen en dat is om een heel andere reden dan veel mensen denken. Dit kind heeft magische krachten, is vijftig jaar oud en kan de toekomst zien. En we willen dat iedereen weet dat dit kind in deze serie ons universum zou kunnen redden," aldus de acteur.

De serie The Mandalorian gaat bijna van start met de opnames van het derde seizoen. Wanneer het van start gaat is nog niet bekend.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Giancarlo Esposito, Grogu, Baby Yoda

Populair nieuws