'Dexter'-hoofdrolspeler legt uit waarom de serie nu in een klein dorpje zit

Waarom zit Dexter nu in een dorpje?

De serie Dexter is nu gesitueerd in een dorp, waarom eigenlijk?

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 08:35

Acteur Michael C. Hall ging tijdens een interview in op de serie Dexter. Die krijgt een negende seizoen van televisiezender Showtime.
Waar de serie toen deze begon in 2008 enorm goed viel bij fans en critici (en ook meerdere prijzen won), kwakkelde de boel een beetje richting het einde, om vervolgens met een uiterst teleurstellende seriefinale te eindigen.

Nieuw seizoen
Oktober vorig jaar werd officieel aangekondigd dat Hall terug zou keren voor een miniserie. Hij doet dat samen met de oorspronkelijke showrunner, Clye Phillips.

Dexter is nu in ballingschap gegaan in een klein stadje in de staat New York. Hall vertelde nu waarom Dexter uiteindelijk besloot om naar een klein dorp te vertrekken, in plaats van weer voor de grote stad te kiezen.

"Ik denk dat het moeilijk is die vraag te beantwoorden zonder zaken te verklappen. Maar ik denk dat we allemaal nog weten dat Dexter ervoor koos in ballingschap te gaan. En ik denk dat hij een heel, heel lange boetedoening doet voor de mensen die om hem heen gestorven zijn en heel close met hem waren - zij waren niet de slachtoffers die hij voor ogen had, maar vielen wel vanwege de manier waarop hij leefde."

Daar worstelt Dexter dan ook mee in het nieuwe seizoen als de boel van start gaat. "Ik denk dat hij bewust gekozen heeft voor een omgeving die niet bomvol slachtoffers zit. Hij hoopt het vol te houden."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws