search
Baby Yoda uit 'The Mandalorian' heeft een wel heel bijzondere kracht
Series / Nieuws

Baby Yoda uit 'The Mandalorian' heeft een wel heel bijzondere kracht

Grogu van The Mandalorian blijkt de toekomst te kunnen zien en dat is nogal wat!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Giancarlo Esposito deelde interessant nieuws over Grogu, a.k.a. Baby Yoda. De acteur speelt weer de rol van Moff Gideon in het derde seizoen van de serie The Mandalorian. Hij was ooit officier van het Imperial Security Bureau van het Keizerrijk.

In de serie leidt Moff Gideon zijn eigen factie van voormalig troepen van het Keizerrijk. De afgelopen twee seizoenen zagen we hem jagen op Grogu, om hem te gebruiken in zijn experimenten. Hij gebruikte ook het Darksaber, een machtig artefact van de Mandalorians. De laatste keer dat we hem zagen, was toen hij gevangen werd door Din Djarin.

Enorm krachtig
Tijdens de GalaxyCon in Raleigh vertelde Esposito over de krachten van het kind. "Ik hou van deze Baby Yoda en ik ga dit kind krijgen, en dat is om een heel andere reden dan de meeste mensen denken. Dit kind heeft magische krachten en kan de toekomst zien."

Dat laatste is een kracht die in de serie geassocieerd wordt met machtige Jedi, maar ook met problemen.

Want in de Star Wars-franchise kregen we wel een aantal keren te zien hoe bijvoorbeeld Anakin Skywalker visioenen kreeg van de toekomst. Die interpreteerde hij volledig verkeerd, maar dat leidde tot de val van de Jedi en een massamoord op zijn volk.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen