search
Zien we Baby Yoda doodgaan in 'The Mandalorian' seizoen 3?

Zien we Baby Yoda doodgaan in 'The Mandalorian' seizoen 3?

Acteur Giancarlo Esposito grapt dat hij er wel een einde aan wil maken.

Jim Pedd
The Mandalorian-acteur Giancarlo Esposito grapte dat zijn personage Moff Gideon in het derde seizoen van de serie Baby Yoda zal vermoorden. Dat gaat hopelijk natuurlijk niet gebeuren!

De Disney+-serie was de eerste live-action serie binnen het Star Wars-universum. Deze ging in 2019 van start op de streamingdienst en tot nu toe verschenen er twee seizoenen. Ook wordt aan meerdere spin-offs gewerkt, waaronder The Book of Boba Fett en de serie Ahsoka.

Einde van seizoen 2
Aan het einde van het tweede seizoen was Moff Gideon geschokt toen hij erachter kwam dat Luke Skywalker de jonge Baby Yoda, ofwel Grogu, kwam halen. Toen hij wist dat hij verslagen was, probeerde hij Bo-Katan en Grogu te doden. Dat lukte niet, waarop hij zelfmoord probeerde te plegen, wat voorkomen werd door Cara Dune.

Hoe het verder zal gaan met de serie is nog niet bekend, al weten we dat het derde seizoen in 2022 te zien is.

Esposito sprak met WRAL over het derde seizoen. Hij vertelde dat hij natuurlijk eindelijk Baby Yoda zou doden. "Ja, je gaat zien hoe ik die baby dood. (Lacht) Kan je het je voorstellen? Het is helemaal verkeerd, maar weet je, ik denk dat ik gewoon ga winnen!"

De opnames van het derde seizoen beginnen zodra The Book of Boba Fett volledig klaar is met z'n opnames.



Aanbevolen artikelen