'The Walking Dead' seizoen 11 gaat je helemaal omver blazen

Het elfde seizoen van de serie The Walking Dead blaast je sowieso omver.

Jim Pedd, 03-08-2021 13:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Norman Reedus is heel openhartig over het elfde en laatste seizoen van de serie The Walking Dead. Hij hint ernaar dat het laatste deel van de serie naar plekken gaat die je echt omver zullen blazen.
Sinds de serie in 2010 debuteerde, is het een gigantische hit voor televisiezender AMC. Men trok met het derde seizoen meer kijkers dan ooit en won 2 Primetime Emmy Awards, en 16 nominaties. Het succes leidde tot twee spin-off series, er zijn er nog meer in ontwikkeling en komt een filmtrilogie aan.

Heel nieuwe plekken
In afwachting van de première van het laatste seizoen van de serie, sprak acteur Reedus met de site ComicBook.com.

"We maakten de eerste tien afleveringen in een bepaalde richting, die te maken heeft met het verhaal van Maggie en ons, terwijl wij proberen daarmee om te gaan als groep," aldus de acteur in cryptische bewoordingen.

"En daarna draaiden we ons volledig om en is het ineens een soort Willy Wonka-chocoladefabriek. Het is echt compleet anders en we maken nu eerder The Exorcist. Onze hoofden draaien in de rondte. We zijn nu allemaal als Linda Blair. Ik bedoel, het gaat van een zwart-wit western naar een technicolor Willy Wonka-film, in één klap. Gestoord!"

Het laatste seizoen van de serie gaat van start eind deze maand. We krijgen dan acht afleveringen te zien. Daarna komen er nog 16, waarvan de laatste paar in de herfst van 2022 uitgezonden worden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 11, Scott Gimple, Robert Kirkman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix