Netflix cancelt populaire Spaanse misdaadserie

Netflix cancelt populaire Spaanse misdaadserie

De keuze is opvallend, want de reeks doet het eigenlijk ongelofelijk goed...

Geoffrey Ketels, 5 augustus 2021 om 12:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Slecht nieuws voor fans van de Spaanse misdaadserie Hache. Netflix heeft immers bekend gemaakt dat het niet verder gaat met de reeks.
De serie Hache speelt zich af ten tijde van de jaren '60 in het Spaanse Barcelona. Ze gaat vooral dieper in op de wereld van de drugshandel die zich toen in de populaire Spaanse stad aan het ontvouwen was.

Heroïnehandel
In het bijzonder volgen we in de reeks Helena (gespeeld door Adriana Ugarte). Zij heeft zich op een bijzondere manier kunnen opwerken tot een belangrijke figuur binnen de heroïnehandel tijdens de jaren '60.

Helena treedt dan ook in dienst van één van de belangrijkste evenals meest gevreesde maffiabendes genaamd 'Malpica'. Uiteindelijk wordt ze verantwoordelijk voor het controleren van alle handel en alle wegen.

Het lijkt er naar uit te zien dat Netflix grondig aan het schoonmaken is in haar aanbod met Spaanse series. Hache is namelijk na Alta Mar, Las Chicas del Cable en La Casa de Papel al de vierde reeks die door de streamingdienst naar de eeuwige jachtvelden wordt verwezen.

Lees meer over: Hache, serie, series, Netflix

Populair nieuws