search
Netflix kondigt eerste real-time serie 'Countdown: Inspiration4 Mission To Space' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt eerste real-time serie 'Countdown: Inspiration4 Mission To Space' aan

Het is voor het eerst dat er een serie zal worden uitgezonden in de aanloop naar een real-time evenement...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eén van de meest bijzondere series die dit jaar op de wereld zal worden losgelaten komt van de hand van Netflix. Dat is een gedurfde uitspraak om te maken, maar Countdown: Inspiration4 Mission To Space zou die verwachtingen zomaar eens kunnen inlossen.

De nieuwe docu-serie komt van de makers van het succesvolle The Last Dance. In die docu-serie werd de opmars van NBA-legende Michael Jordan fantastisch in beeld gebracht. De nieuwe docu-serie die in september moet verschijnen richt zich specifiek op een aankomende ruimtemissie van SpaceX.

De nieuwe ruimtemissie van SpaceX is er één waar sterk naar wordt uitgekeken. Dit niet in het minst omdat ze vier burgers gedurende drie dagen de ruimte in stuurt.

Eerste real-time serie ooit
Het is voor het eerst dat Netflix ervoor kiest om een project dat draait om een evenement in real-time aan te bieden op haar platform. De eerste twee afleveringen van de reeks zullen te zien zijn bij de streamingdienst op 6 september.

Voor afleveringen drie en vier is het wachten tot 13 september waarna de lancering van Inspiration4 plaats zal vinden op 15 september. Enkele dagen later zullen de laatste afleveringen van de docu-serie te zien zijn bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen