Waarom deed 'How I Met Your Mother' een enorm logisch ding niet?

Waarom How I Met Your Mother dit niet deed

De serie How I Met Your Mother had een andere verteller dan je zou verwachten.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 om 12:07

Bob Saget verzorgt de vertelstem van de serie How I Met Your Mother. Gedurende negen seizoenen kregen we te zien hoe Ted Mosby op zoek was naar een vrouw.
Om de afleveringen van een mooie framing te voorzien en een overkoepelend narratief, besloten de makers om Bob Saget in te huren als een oudere Ted Mosby. Hij vertelde aan zijn kinderen Penny en Luke het verhaal van de romance tussen hem en hun moeder.

Waarom geen Josh Radnor?
Ergens zou je gedacht kunnen hebben dat voor de serie gewoon Radnor ingehuurd had kunnen worden. Immers vertelde de serie het verhaal vanuit het perspectief vanuit 2030.

Saget legde uit dat er twee redenen waarom men hiertoe kwam:

"Ik speelde in een toneelstuk in New York, een off-Broadway stuk. En ik kreeg een telefoontje van Pam Fryman, een van de uitvoerend producenten van How I Met Your Mother. Zij was ook de regisseur en is een van de beste mensen die ik ken," begon hij.

"Ik kende haar van de school van mijn kinderen, omdat haar dochters bevriend zijn met mijn dochters. Ze belde en zei: 'Luister, we denken dat jij goed zou zijn om Josh Radnor's stem te verzorgen'. En ik vroeg: 'Waarom doet hij het niet gewoon?', wat iedereen sindsdien vraagt. De reden is omdat ze wilden dat hij ouder zou klinken, en mensen mijn stem kenden; het was een bekende stem. Ze hadden nog iemand in gedachten en kwamen bij mij uit."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Mother, Josh Radnor, Bob Saget

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws