search
Netflix kondigt nieuwe serie 'How to Be a Cowboy' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe serie 'How to Be a Cowboy' aan

De hoofdrol in deze gloednieuwe serie van Netflix is weggelegd voor een echte cowboy, namelijk Dale Brisby...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van echte cowboys kunnen binnenkort een nieuw pareltje van formaat verwachten op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk de gloednieuwe reality-serie How to Be a Cowboy aangekondigd.

De hoofdrol in deze nieuwe reeks is weggelegd voor niemand minder dan de Amerikaan Dale Brisby. Hij is onder meer bekend van zijn vele Youtube-video's waarin hij uitpakt met onder meer een aantal knappe rodeo shows. Zijn doel? De mensen van vandaag warm te maken voor het leven als cowboy.

Netflix zag duidelijk brood in het concept en heeft er ondertussen voor gekozen om een complete reality-serie te bestellen met Brisby in de hoofdrol.

1 september
In het bijzonder kiest Brisby ervoor om gebruik te maken van social media om diens eigen rodeo-vaardigheden evenals cowboytradities in stand te houden. Bovendien wil hij ze graag ook overbrengen op de volgende generatie(s).

De nieuwe serie verschijnt op streamingdienst Netflix op 1 september. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze reeks allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan nu alvast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen