HBO heeft weer een hit in handen, 'The White Lotus' krijgt nieuw seizoen

'The White Lotus' krijgt nieuw seizoen

De HBO-serie The White Lotus doet het heel goed bij de kijker.

Jim Pedd, 12 augustus 2021 om 08:29

HBO heeft weer een televisiehit in handen en het kabelnetwerk is van plan dat zo te houden. The White Lotus van bedenker Mike White kreeg met zijn zes afleveringen tellende eerste seizoen al veel lof.
De duistere komedieserie werd als een miniserie ontwikkeld en HBO zette hem ook zo in de markt. Maar het werd zo'n groot succes dat HBO hem over wist te halen te zoeken naar een manier om door te gaan.

Tweede seizoen
Dinsdag kondigde HBO namelijk aan dat The White Lotus terugkeert voor een tweede seizoen. Dat gaat geen effect hebben op de aankomende finale, want elke nieuwe toevoeging moet een ander uiterlijk krijgen.

Zodoende vertrekt het tweede seizoen van het eiland Hawaï (waar het eerste seizoen zich afspeelt) en zien we een andere hotelbestemming. Het tweede seizoen krijgt ook een volledig nieuwe cast en een heel ander verhaal. Daarmee is The White Lotus ook meteen een anthologie geworden.

De serie The White Lotus is een sociale satire die zich afspeelt in een resort in Hawaï. We volgen de verhalen van verschillende vakantievierders gedurende een week. Niet alles is wat het lijkt, en de innerlijke duisternis van de gasten begint zich te onthullen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The White Lotus, HBO

Populair nieuws