search
Afscheid nemen van 'La Casa de Papel' is enorm moeilijk
Series / Nieuws

Afscheid nemen van 'La Casa de Papel' is enorm moeilijk

De Netflix-serie La Casa de Papel komt dit jaar nog tot een einde.

Úrsula Corberó, die te zien is als Tokyo in de hitserie La Casa de Papel heeft een emotionele periode achter de rug. Ze vertelt tijdens een interview namelijk dat ze elke scène van het vijfde en laatste seizoen moest huilen.

De serie La Casa de Papel is een groot succes op Netflix, maar komt tot een einde met z'n vijfde seizoen. De eerste vijf afleveringen daarvan worden op 3 september uitgezonden en de tweede rits van vijf komt op 3 december online te staan,

Heel erg emotioneel
Recent liet Netflix een explosieve trailer zien, die hintte naar een bloederige eindstrijd tussen de bankrovers en het Spaanse leger. Tokyo wordt vergezeld door haar mede-criminelen, die de instructies van Sergio 'El Profesor' Marquina volgen.

Het personage van Corberó is een centraal personage, maar ook sinds het eerste seizoen een wat onbetrouwbare verteller. En ze is nu ook erg emotioneel. Tijdens een interview met Harpers Bazaar vertelde ze dat elke scène emotioneel voelde.

"Ik weet nog dat ik bij de opnames niet kon stoppen met huilen. Er zat een pijn in mijn maag. Omdat er een boel gestoorde dingen met mij gebeurd zijn in deze serie. Mijn leven is veranderd en ik voel mij dankbaar en trots. Ik zal Tokyo enorm missen, maar tegelijk denk ik dat zij altijd deel van mij zal blijven," aldus Corberó.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen