search
Netflix voegt al deze series nieuw toe in de rest van augustus

Netflix voegt al deze series nieuw toe in de rest van augustus

Netflix voegt nog heel wat series nieuw toe de komende twee weken.

Jim Pedd
Vandaag kijken we naar de series die je in de rest van de maand augustus op Netflix kan verwachten. De meeste daarvan komen tegen het einde van de maand online, waarna september vermoedelijk weer een wat drukkere maand gaat worden.

The Chair, 20 augustus: De eerste vrouw van kleur wordt de decaan van een universiteit. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Everything Will be Fine, 20 augustus: Nadat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, besluiten een man en vrouw onconventionele regels op te stellen om hun gezin bij elkaar te houden. Alles ten dienste van hun dochter.

Open Your Eyes, 25 augustus: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiƫnten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait, 25 augustus: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover, 25 augustus: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes, 25 augustus: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High, 27 augustus: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless, 29 augustus: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4), 29 augustus: Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

You Are My Spring, 31 augustus: Een hotelcongiƫrge en een psychiater met een traumatische jeugd vormen een sterke band nadat ze betrokken raken in een bizarre lokale moordzaak.

Spark Joy, 31 augustus: Wereldwijd fenomeen Marie Kondo is terug om mensen te helpen hun huis te transformeren in deze nieuwe Netflix-serie.

Aanbevolen artikelen