Ryan Murphy maakt nog twee nieuwe 'American Story'-series

Ryan Murphy komt nog eens met twee nieuwe An American ... Story-series.

Jim Pedd, 15-08-2021 08:00

Ryan Murphy heeft behoorlijk wat hits onder z'n gordel de afgelopen jaren. Twee van de grootste hits delen hetzelfde centrale concept: American Horror Story en American Crime Story. Maar er komt meer.
American Horror Story gaat nu richting zijn tiende seizoen en krijgt een spin-off. Bovendien lanceert American Crime Story in september een serie rond de impeachment van Bill Clinton. En alsof die American Stories niet genoeg waren, komt er nog meer! FX heeft nog eens twee series besteld.

Twee nieuwe series
FX laat weten nog eens twee nieuwe series besteld te hebben van Murphy en zijn creatieve partners, Brad Falchuk, Nina Jacobson en Brad Simpson. Ze maken een American Love Story en American Sports Story.

Het eerste seizoen van American Love Story draait om het huwelijk van John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette. En American Sports Story duikt in het verhaal van voormalig NFL-ster Aaron Hernandez, wiens carrière ineens tot een einde kwam na zijn veroordeling voor de moord op Odin Lloyd.

De series worden allebei gemaakt voor FX en dus niet binnen de deal die Netflix momenteel ook met Ryan Murphy heeft. Wanneer ze te zien zullen zijn is nog niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Ryan Murphy, American Story, American Horror Story, American Sports Story

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos