search
Samenwerking tussen Scarlett Johansson en Disney nu echt helemaal voorbij?
Series / Nieuws

Samenwerking tussen Scarlett Johansson en Disney nu echt helemaal voorbij?

Het lijkt niet meer goed te zullen komen tussen Scarlett Johansson en Disney...

Het lijkt niet meer goed te zullen komen tussen actrice Scarlett Johansson en Disney. Nu heeft ook de CEO van het bedrijf officieel gereageerd.

De populaire Amerikaanse actrice besloot Disney aan te klagen omdat ze haar film Black Widow tegelijkertijd liet zien in de bioscopen als op de streamingdienst Disney+. De keuze van de actrice heeft gezorgd voor heel wat positieve, maar zeker ook negatieve reacties uit de filmwereld.

Het is voor het eerst sinds de heisa bekend raakte dat nu ook de CEO van Disney, namelijk Bob Chapek heeft gereageerd. Hij stelde het volgende:

"Disney beschikt over honderden afspraken met talenten die doorgaans allemaal vlot verlopen. Deze projecten werden bedacht in een periode waarin er nog geen sprake was van het COVID-19 virus. Net zoals we in het verleden ook al hebben gedaan hebben we nu ook weer manieren gevonden om een eerlijke compensatie te voorzien voor onze talenten. Zo kan iedereen tevreden zijn."

Niet iedereen tevreden
Toch blijkt niet iedereen tevreden te zijn met de aangeboden compensaties. Actrice Scarlett Johansson blijkt immers niet meteen van plan te zijn om de strijdbijl te begraven. De rechtszaak gaat voorlopig dan ook nog steeds gewoon door.

Voor Scarlett Johansson geldt dat ze binnenkort terug zou moeten samenwerken met Disney voor het nieuwe project Tower of Terror. Het is niet helemaal duidelijk hoe het daar nu precies mee verder moet...

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Aanbevolen artikelen