'The Walking Dead' spin-off rond Daryl en Carol wordt volledig anders dan de serie

The Walking Dead spin-off wordt compleet anders

Deze The Walking Dead spin-off gaat in niets lijken op wat je al gezien hebt.

Jim Pedd, 16 augustus 2021 om 06:00

Norman Reedus vertelde dat de aankomende Daryl & Carol spin-off die hij met co-ster Melissa McBride krijgt, "in niets gaat lijken op" The Walking Dead. De vlaggenschipserie van de AMC-franchise eindigt met het elfde seizoen en gaat daarna in andere vorm verder.
Showrunner Angela Kang onthulde al dat de serie een heel andere stijl krijgt. De serie, die in 2023 te zien zal zijn, zal laten zien hoe Daryl Dixon en Carol Peletier op weg gaan en een heel nieuw gebied verkennen.

Compleet anders
"Ik kan je niet al te veel vertellen over de spin-off. Maar ik kan je wel zeggen dat het in niets gaat lijken op The Walking Dead," vertelde Reedus. "Het gaat niet op gewoon een aflevering van Walking Dead met enkel Daryl en Carol lijken. Het wordt echt compleet anders."

De serie zal een lichtere toon hebben. "We verkennen een nieuwe wereld, een nieuwe stijl en een nieuwe grens van verhalen en doelen. En we zetten de lessen voort van de mensen die hun apocalypse-familie vormden, hun zwaar bevochten overwinningen en pijnlijke verliezen."

The Walking Dead gaat over een week verder met de eerste acht afleveringen van zijn elfde seizoen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Daryl and Carol, Angela Kang, Norman Reedus, Melissa McBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws