search
'Avatar: The Last Airbender'-nieuws is echt heel geruststellend
Series / Featured

'Avatar: The Last Airbender'-nieuws is echt heel geruststellend

De castleden van Avatar: The Last Airbender gaan je echt geruststellen.

Netflix heeft de cast van zijn live-action remake van Avatar: The Last Airbender onthuld. En de leeftijd van de hoofdrolspelers brengt eigenlijk goed nieuws naar de fans van de serie.

De nieuwe serie wordt een remake van de oorspronkelijke cartoon van Nickelodeon. En staat voor een grote uitdaging, hoewel Netflix ons nu duidelijk gerust stelt.

Geruststellend nieuws
De druk op showrunner Albert Kim is groot om het goed te doen. Hij moet namelijk voldoen aan de enorme verwachtingen van fans die sowieso teleurgesteld zijn in de serie na het opstappen van bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino. Gelukkig castte hij vier hoofdrolspelers die voldoen aan de verwachtingen.

Gordon Cormier, die de 12-jarige Aang zal spelen, is nu 11 jaar oud. Katara is 14 in de serie en actrice Kiawentiio is 15 op dit moment. Sokka en Zukko zijn beiden 16 aan het begin van de serie en acteurs Ian Ousley en Dallas Liu zijn beiden 19 jaar oud.

Dat betekent dat Netflix de leeftijd van de personages ongeveer gelijk wil houden. En dat de studio ervoor gekozen heeft om de verschillen in leeftijd tussen de personages te bewaren. Bovendien castte men niet alleen westerlingen in de hoofdrollen, maar juist mensen met diverse afkomsten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen