'Avatar: The Last Airbender'-fan? Check dan deze gave game

Avatar The Last Airbender-fan? Check dan deze game

Fans van Avatar: The Last Airbender kunnen hun eigen legende opbouwen met een nieuwe game.

Jim Pedd, 10 augustus 2021 om 07:53

Op 3 augustus lanceerde Magpie Games een kickstarter voor een RPG genaamd The Avatar Legends. Binnen een uur haalde die al zijn doel van 50.000 dollar en een paar dagen later staat 'ie al boven de 3 miljoen dollar.
Vandaag is om die reden een officiële trailer vrijgegeven voor de RPG op het Avatar: The Last Airbender YouTube-kanaal. De trailer moet de fans nog enthousiaster maken over wat ons te wachten staat van de RPG.

Eigen legende bouwen
Het ambitieuze project laat spelers hun eigen era kiezen, en ze mogen uitzoeken wie ze graag willen zijn binnen dat tijdperk. De trailer maakt duidelijk: "de zoektocht naar balans is niet alleen een van de Avatar".

Spelers zijn een bender, die een van de vier elementen moet leren gebruiken. Ze kunnen er ook voor kiezen geen van die krachten te gebruiken, in plaats daarvan is het namelijk ook mogelijk om ervoor te kiezen een martial artist, verkoper of technologieontwikkelaar te worden

De game is al een jaar in de maak en brengt de wereld van Avatar tot leven. De game is gemaakt voor alle leeftijden en doet heel erg denken aan onder meer Dungeons & Dragons.

Op 2 september gaat de kickstarter op slot. De lancering van de RPG moet plaatsvinden in februari 2022. Hieronder kan je de trailer bekijken:

Bron: Collider

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Michael Dante Di martino, Bryan Konietzko, Nickelodeon

Populair nieuws