search
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult zijn cast!
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult zijn cast!

De live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix komt er eindelijk aan.

Avatar: The Last Airbender krijgt weer een live-action versie. Netflix ontwikkelt die serie al een paar jaar, maar heeft tot nu toe zo'n beetje niets officieels over het project bekend gemaakt. Tot vandaag.

Netflix heeft namelijk officieel de cast en crew van Avatar: The Last Airbender onthuld. De aankondiging kwam net online, nadat deze eerder uitgelekt leek te zijn.

De cast
Dit zijn de vier hoofdrolspelers van de serie:

Gordon Cormier speelt Aang (12), een angstloze twaalfjarige die geen angst voelt en toevallig de Avatar is. Hij is de man die alle vier de elementen kan gebruiken en voor balans en vrede moet zorgen in de wereld. Als luchtstuurder, is Aang een held die niet per se een held wilde zijn, en worstelt met zijn verantwoordelijkheden en tegelijk zijn speelse en avontuurlijke inslag wil behouden.

Kiawentiio is Katara (14), een vastbesloten waterstuurder, de laatste in haar kleine dorp. Hoewel ze slechts veertien jaar oud is, heeft ze een grote persoonlijke tragedie moeten doorstaan, die haar werkelijke potentieel ingedamd heeft, al behield ze haar warme en zorgzame geest.

Ian Ousley is Sokka (16), de sardonische en vindingrijke 16-jarige broer van Katara. Hij zit naar buiten toe vol zelfvertrouwen en neemt de verantwoordelijkheid die hij als leider van zijn stam heeft series. Ondanks zijn innerlijke twijfels over zijn skills als krijger. Twijfels die hij vermomt met zijn gevoel voor humor.

Dallas Liu is Zuko (17) en de vuursturende kroonprins van de Vuurnatie. Hij is een banneling, op een queeste om de Avatar te vangen omdat hij denkt dat dit de enige manier is om te voldoen aan de hoge verwachtingen van zijn wrede vader, de Vuurheer.

Albert Kim schrijft de serie en is showrunner. Naast hem werken Dan Lin, Lindsey Liberatore en Michael Goi mee als uitvoerend producenten. En gemakkelijk krijgen zij het niet, want de fans zijn enorm kritisch over de serie na het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen