search
Netflix deelt mysterieuze beelden van nieuwe serie 'Open Your Eyes'

Netflix deelt mysterieuze beelden van nieuwe serie 'Open Your Eyes'

De nieuwe Poolse Netflix-serie is binnenkort te bekijken bij de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Later deze maand verschijnt op Netflix de Poolse serie Open Your Eyes. Nu heeft de streamingdienst de eerste mysterieuze beelden getoond.

Open Your Eyes vertelt het verhaal van een jong meisje dat van het ene moment op het andere haar familie kwijtgeraakt. Vervolgens komt ze in een instelling terecht waar ze heel wat vreemde zaken meemaakt.

Het jonge meisje komt terecht in een instelling waar allemaal mensen met geheugenstoornissen verblijven. Ze komt er dus meteen in contact met heel wat lotgenoten. Al snel beseft ze echter dat er iets niet helemaal goed is met de instelling. Haar nare dromen blijken immers plots waarheid te worden.

25 augustus
Het eerste seizoen van Open Your Eyes komt er al binnenkort aan. De nieuwe Poolse Netflix-reeks verschijnt namelijk op de streamingdienst op 25 augustus. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer die Netflix de wereld heeft ingestuurd daarvoor zorgen.

De hoofdrollen in deze serie zijn weggelegd voor onder meer Marcin Czarnik welke bekendheid verwierf als Ronin Mage in The Witcher, Sara Celler-Jezierska en Marta Nieradkiewicz.

Aanbevolen artikelen