search
Opnames 'Emily in Paris' seizoen 2 afgerond, maar wanneer is ze te zien?
Series / Nieuws

Opnames 'Emily in Paris' seizoen 2 afgerond, maar wanneer is ze te zien?

De grote vraag is nu echter wanneer het tweede seizoen op Netflix te zien zal zijn...

Goed nieuws voor fans van de serie Emily in Paris. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de opnames van het tweede seizoen volledig zijn afgerond.

De meningen over de serie Emily in Paris zijn een beetje verdeeld. Toch werd de serie twee keer genomineerd voor een Emmy. Netflix heeft duidelijk veel vertrouwen in de reeks, want al snel werd een tweede seizoen aangekondigd.

De opnames van dat tweede seizoen zijn nu dus afgerond. Dat betekent echter niet dat de reeks binnenkort al verder zal gaan op Netflix. De lancering zal namelijk met zekerheid pas ergens in het komende jaar plaatsvinden.

2022
Dat de serie niet meer dit jaar op de streamingdienst te zien zal zijn zal voor velen toch een teleurstelling zijn. De algemene verwachting is momenteel dat het tweede seizoen zal verschijnen in het voorjaar van 2022.

Heb jij nog helemaal niets gezien van deze toch best vermakelijke serie? Dan kan je daarvoor uiteraard terecht bij Netflix. Het eerste seizoen is namelijk nog steeds te bekijken bij de streamingdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen