search
Netflix-hit 'Emily in Paris' seizoen 2: Dit moet je weten

Netflix-hit 'Emily in Paris' seizoen 2: Dit moet je weten

We vertellen je vandaag de belangrijkste feiten over het tweede seizoen van Emily in Paris.

Jim Pedd
Een van de grootste hitseries van Netflix is Emily in Paris. De serie ging van start op 2 oktober 2020 en zal mogelijk dit jaar nog z'n tweede seizoen krijgen. Vandaag vertellen we je alles wat je daarover moet weten.

In de serie volgen we de jonge Amerikaanse vrouw Emily Cooper. Zij wordt ingehuurd door een marketingfirma uit Parijs, om haar Amerikaanse perspectief op dingen te geven.

Geen releasedatum
Hoewel het eerste seizoen in oktober 2020 te zien was en de productie van de tweede reeks afleveringen al bezig is, weten we nog niet wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn. Wel weten we dat de opnames sinds mei 2021 aan de gang zijn.

Antoine groter terug
Met Emily in Paris kan je ervan uitgaan dat iedereen die je kent in de serie er weer zal zijn. Maar sommige personages krijgen een wat grotere rol. Een daarvan is Antoine, ooit een liefde van Sylvie en de baas van Emily in Parijs. Hij is de eigenaar van Maison Lavaux, ook wel bekend als de neus van Frankrijk. William Abadie, die de rol van Antoine speelt, is nu een series regular.

Veel nieuwe personages
We krijgen ook een aantal nieuwe personages te zien. Lucien Laviscount heeft bijvoorbeeld getekend voor een van de nieuwe rollen. Naast hem is Jeremy Q. Harris ook te zien in het nieuwe seizoen, waarin hij een iconische modeontwerper speelt. Arnaud Binard zal een gastrol spelen als party boy eigenaar van een populaire nachtclub in Saint Tropez.

Weinig bekend over het plot
Er is opmerkelijk weinig bekend over het plot van het tweede seizoen. Wel eindigde de eerste rits natuurlijk lekker dramatisch, waarbij diverse liefjes van Emily bleven hangen en Emily haar leven in Parijs net een beetje op orde begon te krijgen. Wel liet hoofdrolspeelster Lily Collins al weten dat er echt wat drama aan zit te komen.

Parijs beter begrijpen
Zeker is dat in het nieuwe seizoen Emily Parijs veel meer gaat verkennen. Ze leert meer over de stad en meer Frans naarmate de serie vordert. Bovendien gaat ze meer onderdeel zijn van de stad waar ze nu woont.

Kom dus maar door met dat nieuwe seizoen!Aanbevolen artikelen