search
Eindelijk beelden van de nieuwe 'Star Wars'-serie 'Star Wars: Visions'
Series / Trailer

Eindelijk beelden van de nieuwe 'Star Wars'-serie 'Star Wars: Visions'

Star Wars: Visions krijgt z'n eerste beelden in de eerste trailer tot nu toe.

Lucasfilm heeft de trailer voor Star Wars: Visions vrijgegeven. Dat belooft een behoorlijk bijzonder project te worden dat straks exclusief op streamingdienst Disney+ te zien zal zijn.

De serie Star Wars: Visions is een opvallende, want het is een samenwerking tussen Lucasfilm en een rits verschillende Japanse anime-studio's. Elke aflevering wordt weer geproduceerd door een andere studio, hoewel een handjevol twee afleveringen mag maken, waaronder Studio Trigger.

Verschillende verhalen
Elke aflevering van Star Wars: Visions vertelt weer een heel ander verhaal. Het geheel is een bijzonder experiment dat tijdperken buiten de Skywalker Saga verkent.

Een deel van de verhalen speelt zich af in de jaren voor Star Wars: The Phantom Menace en een ander deel ver in de tijd na The Rise of Skywalker. Daarmee is de serie dus een hele bijzondere, die een nieuw pad opent voor de Star Wars-franchise.

De trailer voor Star Wars: Visions laat heel wat verschillende animatiestijlen zien die de negen afleveringen vormen. Van 3D-modellen tot werk gemaakt met houtskool en heel traditionele artwork, alles komt voorbij. Check 't hier:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen