'Star Trek: Picard' verandert zijn schurk compleet

'Star Trek: Picard' verandert zijn schurk compleet

De serie Star Trek: Picard krijgt een compleet andere en nieuwe Q.

Jim Pedd, 18 augustus 2021 11:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek-acteur John de Lancie laat weten dat we een heel andere Q te zien krijgen in het tweede seizoen van Star Trek: Picard. De Lancie was in de allereerste aflevering van Star Trek: The Next Generation te zien als Q en keert terug.
In totaal zagen we Q acht keer in de serie. Zo stelde hij de Federation voor aan haar grootste tegenstander ooit, de Borg. En Q was ook de voornaamste bemoeial in de finale van de serie, All Good Things. Daarin kreeg Picard een grote test voorgeschoteld, waarin het lot van de mensheid op het spel stond.

Vaak te zien
Q was wel vaker te zien. Zo speelde hij mee in Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en zelfs in Star Trek: Lower Decks.

En nu keert Q weer terug om contact op te nemen met zijn frenemy Picard. Dat gebeurt dan in het tweede seizoen van de serie.

Acteur De Lancie zegt dat Q nu totaal veranderd is. "Ik zit nu in Picard. Eerlijk gezegd heb ik dinsdag mijn laatste scène afgerond voor het tweede seizoen. Het is een andere Q, maar hey, het duurt al 34 jaar, dus ik ben een heel andere John."

"Ik zit dus in Picard en ben nu echt een compleet andere Q. We zullen zien hoe iedereen zich hierover voelt en ik denk dat het heel goed wordt."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, John de Lancie

Populair nieuws