search

Ons nieuws van woensdag 18 augustus 2021

Eminem speelt crimineel White Boy Rick in misdaadserie 'BMF'
Series / Nieuws

Eminem speelt crimineel White Boy Rick in misdaadserie 'BMF'

De rapper wordt met dezelfde technieken als in The Irishman jonger gemaakt.

Eminem (alias Marshall Mathers) zal de gastrol van White Boy Rick spelen in een aflevering van Starz-misdaadserie BMF (Black Mafia Family), die door zijn maat Curtis '50 Cent' Jackson wordt gemaakt.

Richard Wershe Jr., alias White Boy Rick, was een FBI-informant toen hij 14-16 jaar oud was. Hij verkocht drugs en wapens als lid van een beruchte bende uit Detroit. Wershe is nu 52 jaar oud en werd vorig jaar vrijgelaten.

Teenage Eminem
De 48-jarige Eminem zal de rol van de tienercrimineel spelen door middel van de verjongingseffecten die werden gebruikt voor Martin Scorsese's The Irishman[/b].

Het betreft overigens de zevende aflevering van de nieuwe serie, die gaat over de broers Flenory die eind jaren '80 de straten van Detroit onveilig maakten. Ze stonden op dat moment aan het hoofd van een van de meest invloedrijke misdaadfamilies in Amerika.

De eerste aflevering van [i]BMF
wordt op 26 september uitgezonden door Starz.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk beelden van de nieuwe 'Star Wars'-serie 'Star Wars: Visions'
Series / Trailer

Eindelijk beelden van de nieuwe 'Star Wars'-serie 'Star Wars: Visions'

Star Wars: Visions krijgt z'n eerste beelden in de eerste trailer tot nu toe.

Lucasfilm heeft de trailer voor Star Wars: Visions vrijgegeven. Dat belooft een behoorlijk bijzonder project te worden dat straks exclusief op streamingdienst Disney+ te zien zal zijn.

De serie Star Wars: Visions is een opvallende, want het is een samenwerking tussen Lucasfilm en een rits verschillende Japanse anime-studio's. Elke aflevering wordt weer geproduceerd door een andere studio, hoewel een handjevol twee afleveringen mag maken, waaronder Studio Trigger.

Verschillende verhalen
Elke aflevering van Star Wars: Visions vertelt weer een heel ander verhaal. Het geheel is een bijzonder experiment dat tijdperken buiten de Skywalker Saga verkent.

Een deel van de verhalen speelt zich af in de jaren voor Star Wars: The Phantom Menace en een ander deel ver in de tijd na The Rise of Skywalker. Daarmee is de serie dus een hele bijzondere, die een nieuw pad opent voor de Star Wars-franchise.

De trailer voor Star Wars: Visions laat heel wat verschillende animatiestijlen zien die de negen afleveringen vormen. Van 3D-modellen tot werk gemaakt met houtskool en heel traditionele artwork, alles komt voorbij. Check 't hier:Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' verandert zijn schurk compleet
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' verandert zijn schurk compleet

De serie Star Trek: Picard krijgt een compleet andere en nieuwe Q.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek-acteur John de Lancie laat weten dat we een heel andere Q te zien krijgen in het tweede seizoen van Star Trek: Picard. De Lancie was in de allereerste aflevering van Star Trek: The Next Generation te zien als Q en keert terug.

In totaal zagen we Q acht keer in de serie. Zo stelde hij de Federation voor aan haar grootste tegenstander ooit, de Borg. En Q was ook de voornaamste bemoeial in de finale van de serie, All Good Things. Daarin kreeg Picard een grote test voorgeschoteld, waarin het lot van de mensheid op het spel stond.

Vaak te zien
Q was wel vaker te zien. Zo speelde hij mee in Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en zelfs in Star Trek: Lower Decks.

En nu keert Q weer terug om contact op te nemen met zijn frenemy Picard. Dat gebeurt dan in het tweede seizoen van de serie.

Acteur De Lancie zegt dat Q nu totaal veranderd is. "Ik zit nu in Picard. Eerlijk gezegd heb ik dinsdag mijn laatste scène afgerond voor het tweede seizoen. Het is een andere Q, maar hey, het duurt al 34 jaar, dus ik ben een heel andere John."

"Ik zit dus in Picard en ben nu echt een compleet andere Q. We zullen zien hoe iedereen zich hierover voelt en ik denk dat het heel goed wordt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Star Trek: Voyager'-acteur is terug voor meer Trek
Series / Nieuws

Nog een 'Star Trek: Voyager'-acteur is terug voor meer Trek

Naast Kate Mulgrew keert nog iemand terug voor meer Star Trek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kate Mulgrew is niet de enige Star Trek: Voyager-ster die zich bij het Star Trek-universum voegt met de serie Star Trek: Prodigy. Vandaag is namelijk bekend geworden dat ook een andere hoofdrolspeler een rol krijgt in de serie.

Acteur Robert Beltran is gecast in de serie en keert terug als first officer Chakotay in Star Trek: Voyager. "Ik weet niet of ik dit zou mogen zeggen," begon Beltran, "Maar ik werk aan een voiceover/animatie-ding waar Kate [Mulgrew] ook aan werkt, Star Trek: Prodigy."

Nieuwe Star Trek-serie
Het is nog niet bekend hoe Beltran terugkeert in de serie. Van Janeway, het personage van Mulgrew, weten we dat haar personage als hologram geprogrammeerd is in de USS Protostar, een schip dat strandt in het deltakwadrant.

Zou Beltran dan een gloednieuw personage spelen, of is Janeway niet het enige hologram dat in het schip geprogrammeerd is. Zo zou het meerdere crewleden van de Voyager kunnen maken.

In Star Trek: Voyager volgen we vijf kinderen die op een obscure planeet in een niet eerder gezien deel van het sterrenstelsel vast zitten. Ze weten te ontsnappen en vinden een gestrand schip, dat ze uiteindelijk aan weten te krijgen en waar een hologram van Janeway hen helpt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye'-actrice Hailee Steinfeld is wel heel knap bezig op de set
Series / Nieuws

'Hawkeye'-actrice Hailee Steinfeld is wel heel knap bezig op de set

Hailee Steinfeld is druk bezig met de opnames van Hawkeye en doet haar best om goed te schieten.

Actrice Hailee Steinfeld deelde een nieuw beeld van achter de schermen bij de serie Hawkeye. Het gaat om een Instagram Story. waarin ze liet zien wat voor trainingen ze doet om een goede boogschutter te zijn voor de serie.

De aankomende serie van Disney+ is vanaf 24 november te zien, en de nieuwste toevoeging aan een indrukwekkend snel groeiende rits series voor op de streamingdienst.

Hawkeye-foto
In de Hawkeye-serie speelt Renner wederom de rol van Clint Barton, ofwel Hawkeye. Hij besluit een opvolger op te leiden in de vorm van Kate Bishop, een jonge en getalenteerde scherpschutter en groot fan van Hawkeye die hem op mag volgen.

We hoorden al lange tijd geruchten over het debuut van het personage in het Marvel Cinematic Universe. Tijdens de San Diego Comic-Con van 2019 werd formeel besloten om de serie aan te kondigen.

Pas in december 2020 hoorden we dat Steinfeld echt de rol van Kate BIshop zou spelen. Sindsdien zagen we een boel beelden van achter de schermen en nu deelt de actrice weer een beeld op haar Instagram.


Bekijk hier de foto's op Screen Rant.


Marvel Studios heeft nog maar weinig officieel onthuld over de televisieserie, al werd in juli een foto vrijgegeven samen met de releasedatum.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie
Series / Foto's

'Game of Thrones'-cast heeft een kleine reünie

Emilia Clarke en Jason Momoa komen weer even bij elkaar en leggen dat voor ons vast.

Emilia Clarke en Jason Momoa hadden een kleine Game of Thrones reünie. Het duo speelde in het eerste seizoen van de HBO-serie de rollen van Daenerys Targaryen en Khal Drogo.

Hoewel hun huwelijk een gearrangeerd huwelijk was, dat door haar broer Viserys bedacht werd om politieke redenen, wordt Daenerys uiteindelijk echt verliefd op de Dothraki-warlord. Velen vonden hun relatie een klassiek voorbeeld van Stockholm-syndroom, maar aan het einde komt Khal Drogo om het leven en wordt er met hem een bloedritueel uitgevoerd.

Een kleine terugkeer
Clarke en Momoa hadden dit weekend een kleine reünie tijdens het verjaardagsfeest van maker David Benioff dit weekend. De acteurs vingen dat moment op hun Instagram en plaatsten een aantal foto's:

Bekijk op instagram


Hoewel Momoa al na één seizoen vertrok, mocht Clarke doorgaan tot het einde van de serie en bleef haar personage een van de hoofdpersonen van Game of Thrones.

En waar die serie behoorlijk controversieel eindigde, wil HBO de franchise flink uitbouwen. Gek is het dus niet dat men een boel prequelseries in de maak heeft, waaronder House of the Dragon dat volgend jaar ergens te zien moet zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher: Blood Origin' kan dan eindelijk van start
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin' kan dan eindelijk van start

De opnames van het eerste seizoen van The Witcher: Blood Origin kunnen beginnen.

The Witcher is een van de grootste kijkcijferhits van Netflix. Er wordt dan ook geen moment verspild om het toch al rijke universum van Andrzej Sapkowski zoveel mogelijk uit te breiden met een prequelserie, tweede seizoen en een geanimeerde spin-off.

Waar het tweede seizoen van The Witcher vanaf 17 december te zien is, werkt Netflix nu ook druk aan een nieuwe serie: The Witcher: Blood Origin.

Snel te zien?
The Witcher: Blood Origin werd in juli 2020 aangekondigd na het succes van The Witcher, dat meer dan 75 miljoen keer gekeken werd in de eerste maand van lancering.

Nu horen we steeds meer over de cast van de prequqelserie en is nu ook zeker dat de opnames van start kunnen. Goed nieuws dus voor fans van de franchise, die deze serie volgend jaar al kunnen verwachten.

Declan de Barra, die uitvoerend producent en showrunner is, vertelde dat hij zich "altijd al afvroeg hoe de wereld van de elfen eruit zag voor de komst van de mensen. Ik heb mij altijd afgevraagd hoe het zit met de val en opkomst van beschavingen en hoe wetenschap, ontdekkingen en cultuur net voor die val hun hoogtepunt kunnen beleven."

De serie The Witcher: Blood Origin vertelt dan ook het verhaal van elfen, voordat de maatschappij viel en we leren over de eerste Witcher.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'National Treasure'? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'National Treasure'? Dan hebben we goed nieuws voor je

De serie die gemaakt wordt rond National Treasure maakt weer vorderingen.

Een nieuwe National Treasure-film met acteur Nicolas Cage in de hoofdrol lijkt er niet meer aan te komen. Tegelijk hebben fans nog wel iets nieuws om naar uit te kijken in de franchise.

De langverwachte derde film in de franchise werd vorig jaar in januari al aangekondigd. Maar sindsdien hebben we bijna niets meer over de film gehoord. Wel kondigde Disney+ aan dat het met een serie zou komen en nu weten we dat die serieuze vooruitgang boekt.

Snel te zien
Vandaag is bekend gemaakt dat Maura Milan de voornaamste schrijver van de serie zal zijn. Zij maakte verschillende korte films, schreef en regisseerde die en krijgt nu dus de leiding over een serie van Disney+.

De serie wordt geregisseerd door Mira Nair, en krijgt tien afleveringen. Centraal staat het personage Jessica Morales, een twintigjarige die deel van de DREAMer-beweging is, die te maken heeft met immigratie, educatie en burgerschap.

Jessica reist op zoek naar een verloren historische schat en probeert uit te zoeken hoe het zit met haar geheime familiegeschiedenis.

Er verschenen tot nu toe twee films in de franchise, National Treasure en Book of Secrets. In beide films speelde Nicolas Cage de hoofdrol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult weer meer van 'La Casa de Papel': Het laatste seizoen komt er snel aan
Series / Video/clip/featurette

Netflix onthult weer meer van 'La Casa de Papel': Het laatste seizoen komt er snel aan

De serie La Casa de Papel is al bijna voorbij, met dit jaar z'n laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een video van achter de schermen voor La Casa de Papel vrijgegeven. De Spaanstalige serie maakt zich op voor de release van zijn vijfde en laatste seizoen, dat in twee delen te zien zal zijn.

Het eerste deel van de serie is vanaf 3 september te zien en in december krijgen we het tweede en laatste deel van seizoen 5 te zien. The Professor en zijn groep van gemaskerde criminelen probeert hun meest risicovolle overval tot nu toe te realiseren. Of in elk geval: levend te ontkomen uit de Bank of Spain.

Explosief seizoen
Het vijfde seizoen van La Casa de Papel wordt het meest explosieve seizoen tot nu toe. De trailers laten een heuse oorlog tussen de criminelen en het Spaanse leger zien, terwijl ze proberen al het goud van het land te stelen.

Maar helaas beginnen de plannen van de professor langzaamaan in duigen te vallen. Tokyo en de bende moeten zichzelf nu verdedigen en de dood van hun familieleden zien te wreken.

In afwachting van de première van het laatste seizoen, zien we een behind-the-scenes video met Pedro Alonso als onze gastheer. Hij speelt Berlin in de serie, een personage dat nog altijd centraal staat in het verhaal. Hieronder kan je de video zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de Reapers in 'The Walking Dead', de laatste nieuwe schurken
Series / Nieuws

Dit zijn de Reapers in 'The Walking Dead', de laatste nieuwe schurken

De Reapers zijn misschien wel de ergste groep in The Walking Dead tot nu toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na tien jaar van vechten tegen de doden en het vrezen voor de levenden, is er nog altijd iets over om bang voor te zijn in het elfde seizoen van The Walking Dead.

Na een decennium, hebben onze helden het al opgenomen tegen de Governor van Woodbury en de kannibalen van Terminus, zichzelf weten te redden van Negan en de Saviors en hebben ze Alpha en de Whisperers het zwijgen opgelegd. Maar het laatste seizoen heeft een nieuwe bedreiging.

De Reapers
Showrunner Angela Kang bedacht voor het elfde en laatste seizoen nog een nieuwe bedreiging: de Reapers. Dat zijn gekostumeerde creeps die specifiek jagen op mensen.

Nu blijkt dat een van de Reapers een boel vrienden van Maggie vermoord had. Het dorp waar zij leefde samen met haar zoon Hershel en hun vrienden Cole en Elijah viel grotendeels uit elkaar door aanvallen van de Reapers. Sterker nog: ze bleken gruwelijk en verbrandden sommige mensen zelfs levend.

"We weten dat de Reapers achter Maggie aanzitten en dat ze eerder met hen te maken had. Daryl was er en zag ook al hoe gevaarlijk ze kunnen zijn," aldus kang. "Ik denk dat we nog veel over hen gaan onthullen, maar de Reapers zijn enorm formidabel."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' heeft nu al goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' heeft nu al goed nieuws voor je

De serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi lijkt zo'n beetje klaar met de opnames.

Het lijkt erop dat de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi die naar Disney+ gaat komen, al bijna klaar is met de opnames. De verschillende Star Wars-fansites melden dat opvallend veel van de castleden op sociale media laten weten dat ze klaar zijn met de opnames.

Gespeculeerd wordt dan ook dat de opnames nu klaar zijn, of dat men er bijna klaar mee is. En gek is dat niet als je kijkt naar de status van diverse van de castleden en hun werk.

Nu al klaar
Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Rupert Friend en Indira Varma zijn al klaar met hun deel van de opnames. Kang en Jackson verschenen namelijk op de set van andere films waar ze aan werken en acteur Rupert Friend bleek recent ook al klaar te zijn.

Bovendien nam actrice Indira Varma kortgeleden afscheid van de cast: "Onderdeel zijn van deze buitengewone serie is geweldig. Met een prachtige cast en geweldige mensen, de briljante regisseur Deborah Chow en de beste crew van creatievelingen."

Daarmee lijkt het er dus steeds meer op dat de opnames bijna klaar zijn en de Star Wars-serie volgend jaar snel te zien kan zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender': Is dit hoe Aang er in live-action uit komt te zien?
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender': Is dit hoe Aang er in live-action uit komt te zien?

Een fan van Avatar: The Last Airbender ging aan de slag met wat concept art en foto's.

De Avatar: The Last Airbender-franchise staat op het punt om flink uit te breiden. Waar Avatar Studios van plan is om de geanimeerde franchise uit te breiden, maakt Netflix er een live-action serie van.

Niet al te lang geleden werden de hoofdpersonen van de serie onthuld. Een fan besloot daar meteen op in te spelen en ontwierp een live-action versie van Aang, zoals hij er wellicht uit komt te zien als acteur Gordon Cormier dan eindelijk in de huid van het personage kruipt.

Net gecast
Gordon Cormier is net gecast in Avatar: The Last Airbender. ShanMaxx5 ontwierp een stel schetsen voor de serie, en besloot uiteindelijk het haar en de tattoo van Aang op het gezicht van Cormier te leggen.Zoals je hierboven kan zien, heeft Cormier hier geen haar. Aang heeft immers een kaal hoofd en dat zal straks ook gelden voor de tieneracteur.

Cormier speelt straks de hoofdrol van Aang, de laatste luchtstuurder in de serie. Naast hem zijn ook Kiawentiio, Ian Ousley en Dallas Liu te zien als Katara, Sokka en Zuko. Wanneer de serie van maker Albert Kim precies te zien zal zijn is niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.