search
'The Boys'-maker heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'The Boys'-maker heeft goed nieuws voor je

De spin-off die gemaakt wordt rond The Boys boekt goede vooruitgang horen we nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijna een jaar geleden hoorden we dat Amazon Prime Video druk bezig was met het ontwikkelen van een spin-off van The Boys. Die moet zich richten op een door Vought draaiende gehouden universiteit voor superhelden.

Sinds die aankondiging hebben we zo nu en dan kleine updates gekregen. Zo weten we dat Reina Hardesty gecast is in de hoofdrol. Vandaag komt uitvoerend producent Eric Kripke met wat nieuw nieuws rond de serie.

Druk bezig
"We schrijven er als gekken aan," onthulde Kripke tegenover The Hollywood Reporter. "En volgen mij boeken we geweldige vooruitgang."

"Het is opwindend in een soort perverse versie van Marvel, op de manier waarop alle Marvel-projecten heel anders zijn. Dan heb je een thriller en een komedie. Dit voelt ook zo, maar dan met een heleboel penisgrappen."

Gek is dat laatste niet, want de serie is een R-rated serie die "de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen beproeven en met elkaar strijden om de beste contracten in de beste steden."

Shan Paul McGhie, Aimee Carrero, Maddie Phillips, Jaz Sinclair en Lizze Broadway ronden de cast af. Overigens is de serie gebaseerd op de G-Men uit de The Boys-comics.



Aanbevolen artikelen