search
Veelbelovende update over 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Veelbelovende update over 'The Mandalorian' seizoen 3

Het lijkt erop dat het derde seizoen van The Mandalorian bijna opgenomen kan worden.

Lucasfilm heeft nog niets officieel bekend gemaakt, maar we hebben nu een hoopgevende update rond het langverwachte derde seizoen van The Mandalorian.

Acteur Giancarlo Esposito onthulde enige tijd geleden al dat de opnames snel moeten beginnen. En nu horen we via Carl Weathers dat de serie volgende maand begint met de opnames. Goed nieuws dus voor de fans!

Snel van start
"We gaan volgende maand beginnen met een nieuw seizoen van The Mandalorian," bevestigde de acteur. "Jep. En ik mag weer voor de camera staan, en tegelijk ook weer regisseren."

De opnames van de serie werden vertraagd ten faveure van de opnames van The Book of Boba Fett, de spin-off van de serie, die in december van start moet gaan op streamingdienst Disney+.

Recent hoorden we ook al via Collider dat de opnames pas van start gaan als de serie rond Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi afgerond zijn op de Volume-sets in Los Angeles.

Dat punt lijkt bijna bereikt te zijn, gezien de vertrekkende castleden van de serie rond Obi-Wan. Overigens is ook al bekend dat die serie begin volgend jaar te zien moet zijn.



Aanbevolen artikelen