Dit is de gruwelijke dood van Homelander in 'The Boys'

Dit is de dood van Homelander in 'The Boys'

Homelander gaat op gruwelijke wijze dood in de comics van de serie The Boys.

Jim Pedd, 16 augustus 2021 om 11:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Homelander is een van de meest angstaanjagende superhelden in het The Boys-universum. De Supe heeft de krachten van een godheid en is er bepaald niet bang voor om zijn krachten te gebruiken. Hoe wordt hij dan verslagen? Daar hebben de comics een antwoord op.
De Supe Homelander heeft krachten die doen denken aan Superman. Hij kan vliegen, heeft laserogen, bovenmenselijke krachten en is praktisch onkwetsbaar. Maar hij kan dood en we weten dankzij de comics ook hoe. Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Hoe Homelander dood gaat
In The Boys #65 komen we erachter hoe Homelander dood gaat. De comics opent met een beeld van hem met het hoofd van de Amerikaanse president in zijn hand, terwijl hij voor Billy Butcher staat.

Black Noir voegt zich bij de strijd en onthult zijn echte identiteit. Hij is een kloon van Homelander, puur gemaakt als manier om de superheld ooit te verslaan, mocht dat nodig zijn. We komen er ook achter dat Black Noir verantwoordelijk was voor de aanslag op de vrouw van Butcher.

Homelander heeft een identiteitscrisis en valt Black Noir aan. Het Witte Huis wordt aan duigen gelaserd door de twee Supes. Noir weet Homelander te doden, maar met enorme gevolgen voor hemzelf. Hij loopt, doorzeefd door kogels en met zijn ingewanden die praktisch uit zijn buik liggen, naar buiten, met het lijk van Homelander in zijn handen.

Butcher voorspilt geen moment en vuurt kogels af op het lichaam van Noir, die ternauwernood weet te overleven. Op dat moment pakt Butcher een koevoet, die hij door het oog van Noir jast, om vervolgens de bovenkant van zijn schedel er af te rukken. Hij pakt het brein uit het hoofd en verplettert het.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Homelander

Populair nieuws