search
Weerwolven en meer komen naar televisie met 'Squad'
Series / Nieuws

Weerwolven en meer komen naar televisie met 'Squad'

De YA-boekenreeks Squad wordt verfilmd door de productiemaatschappij Lionsgate en zal snel verschijnen.

De aankomende YA-graphic novel Squad lijkt zijn weg naar het kleine scherm te vinden. Afgelopen woensdag bevestigde The Hollywood Reporter dat er een verfilming van de serie aan zit te komen.

Deze wordt ontwikkeld door Picturestart en Lionsgate Television. De graphic novel is geschreven door Maggie Tokuda-Hall en geïllustreerd door Lisa Sterle en in de herfst uitgegeven door Greenwillow.

Snel in de maak
De serie wordt ontwikkeld door Tokuda-Hall en Sterle als uitvoerend producenten. Hij wordt vergeleken met onder meer de film Jennifer's Body omdat deze "de grenzen van schurken en aansprakelijkheid" verkent via de wereld van LHBTIQA+-horror.

Squad volgt Becca, een nieuw meisje op school. Zij realiseert zich dat de meest populaire meisjes op school geen gewone meisjes zijn. Het zijn weerwolven die zich tegoed doen aan opkomende seksuele predators. Aangezien ze hun geheim kent, moet de jonge vrouw een keuze maken.

Voegt ze zich bij de groep, of gaat ze om met de gevolgen van een weigering? Hoe dan ook worstelt Becca met haar gevoel voor moraliteit: wie zijn namelijk de echte monsters?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen