search
'She-Hulk'-fan? Dan hebben we goed nieuws!
Series / Nieuws

'She-Hulk'-fan? Dan hebben we goed nieuws!

De serie She-Hulk gaat heel snel te zien zijn, want de opnames zijn rond.

Het Marvel Cinematic Universe breidt zich op verrassende nieuwe manieren uit de komende paar jaren. Een van de meest interessante aankomende toevoegingen is vermoedelijk She-Hulk.

De serie debuteert in 2022 op streamingdienst Disney+ en zal afleveringen van elk een half uur krijgen. En bijzonder is dat het een komedieserie wordt die zich grotendeels afspeelt rond de rechtbank.

She-Hulk is bijna klaar
Dankzij een nieuw bericht op sociale media van stuntcoördinator Monique Ganderton weten we nu dat de serie bijna klaar is. Ze liet zien wat het cadeau was dat ze ontving ter viering van het einde van de productie van de serie.

Dat bericht komt nadat actrice Jameela Jamil eerder liet weten dat de serie nog vier weken te filmen had. Aangezien zij dat bericht een maand geleden plaatste, weten we nu hoever men dus is.

De serie heeft een hoofdrol voor Tatiana Maslany, die Jennifer Walters speelt. Zij is een advocate uit New York City, wiens leven veranderd wordt als ze door een ongeluk een bloedtransfusie nodig heeft. Ze krijgt bloed van haar neef Bruce Banner, en ontwikkelt zelf superkrachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen