search

Ons nieuws van vrijdag 20 augustus 2021

Maar liefst 11 (!) nieuwe series op Netflix deze week: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Maar liefst 11 (!) nieuwe series op Netflix deze week: Check hier welke

We zetten al het nieuwe aanbod dat op Netflix is komen te staan op een rij.

Vandaag zetten we de nieuwe series die Netflix deze week heeft toegevoegd voor je op een rij. Het zijn er weer heel wat, waarmee het fijne tijden blijven op 's werelds grootste streamingdienst. Laten we er maar meteen in duiken.

Chesapeake Shores (S05E01): De familie viert de terugkeer van Bree en Abby denkt weer aan haar moment met Trace. Jess en David ervaren huwelijksstress. Connor raakt bevriend met een nieuwe collega.

Legends of Tomorrow (S06E12): De Legends spelen een rollenspel in gothic stijl om tot rust te komen, maar het loopt helemaal verkeerd af als de magie van John het spel tot leven wekt.

Racket Boys (1 seizoen): Een stadskind komt op het platteland wonen nadat zijn vader de opdracht heeft gekregen een uitgeblust schoolbadmintonteam opnieuw leven in te blazen.

BattleBots (2 seizoenen): Uitvinders van soms levensgrote robots nemen het tegen elkaar op in een gevaarlijke, kogelvrije arena met slechts één doel: de machine van hun tegenstander uitschakelen.

The Real Housewives of Beverly Hills (seizoen 5): Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 5): In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

Toet Toet! Cory Carson (5 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

The Chair: De eerste vrouw van kleur wordt de decaan van een universiteit. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Everything Will be Fine: Nadat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, besluiten een man en vrouw onconventionele regels op te stellen om hun gezin bij elkaar te houden. Alles ten dienste van hun dochter.

Aliens - ET's Gefährliche Brüder: In deze documentaire proberen wetenschappers te voorspellen wat er eigenlijk zou gebeuren als aliens ineens de Aarde aanvallen.

Comedy Premium League (1 seizoen): Met satirische sketches, brutale discussies en keiharde roasts gaan 16 van India's grappigste comedians in teams de strijd aan om de titel van ultieme comedykampioenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sky Rojo' krijgt derde en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Sky Rojo' krijgt derde en laatste seizoen

Fans van de Spaanse reeks kunnen nog één extra laatste seizoen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sky Rojo is zo'n typische serie die je haat of waar je van houdt. Het tweede seizoen bracht ons heel wat memorabele gebeurtenissen, maar de verhaallijn is nog niet afgerond. Dat gebeurt in een derde seizoen.

Sky Rojo vertelt het verhaal van drie prostituees die het leven zoals ze dat leiden helemaal gehad hebben. Wanneer ze hun kans schoon zien ontvluchten ze de club waarvoor ze werken, maar daarbij laten ze de eigenaar (en hun pooier) voor dood achter.

Ook in het tweede seizoen ging de vlucht verder, maar kwam het verschillende malen tot een confrontatie met de mannen die werken voor hun pooier. Het einde van het tweede seizoen liet in eerste instantie vermoeden dat de reeks teneinde was, maar toch verschijnt er nog een derde seizoen.

Gematigde reacties
De kansen op een derde seizoen waren vanaf het begin aanwezig, maar werden iets getemperd door de matige scores die de reeks ontvangt. Deze matige scores staan in schril contrast met de goede kijkcijfers die de serie weet voor te leggen.

Op de gespecialiseerde website IMDB is er op moment van schrijven sprake van een score van 6,5/10. Wanneer het derde seizoen precies moet verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat, dat ergens in het komende jaar 2022 zal zijn.

Wie nog niets van de serie Sky Rojo heeft gezien kan de eerste twee seizoenen bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Stories' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'American Horror Stories' krijgt tweede seizoen

De spin-off van 'American Horror Story' krijgt met zekerheid nog een tweede seizoen...

Goed nieuws voor fans van de serie American Horror Stories. Hulu heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal verschijnen.

Nog vooraleer het einde van het eerste seizoen werd uitgezonden heeft Hulu aangegeven dat er met zekerheid nog een vervolg zal verschijnen. Het eerste seizoen ging in première op 15 juli. De laatste aflevering werd uitgezonden gisteren, 19 augustus.

Voor het eerste seizoen van deze reeks geldt dat ze bestaat uit zeven afleveringen. Of we een gelijkaardige hoeveelheid kunnen verwachten voor het tweede seizoen is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

American Horror Story
American Horror Stories is uiteraard een spin-off van het razend populaire American Horror Story. Elke aflevering van de reeks vertelt de kijker een ander verhaal.

Voor bepaalde leden van de cast van American Horror Story geldt dat we ze eveneens hun opwachting hebben zien maken in het eerste seizoen van American Horror Stories. Of dat ook in het tweede seizoen het geval zal zijn is niet bekend.

Wanneer het tweede seizoen van American Horror Stories zal verschijnen werd uiteraard ook nog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Into The Night' binnenkort te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Into The Night' binnenkort te bekijken op Netflix

Het tweede seizoen komt er sneller aan dan je zou vermoeden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Into The Night kijken al even uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. Wel, dat wachten is nu bijna voorbij!

De Belgische Netflix-original Into the Night wist de hooggespannen verwachtingen relatief goed in te lossen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er door Netflix al snel een vervolg werd aangekondigd. Dat tweede seizoen is nu zeer binnenkort bij de streamingdienst te bekijken.

In de reeks Into The Night volgen we een groep mensen die erin geslaagd zijn om een bizarre ramp te overleven. De zon blijkt er namelijk voor te zorgen dat mensen massaal komen te sterven. De redding van de groep? Een vliegtuig nemen en de zon voor blijven!

Nieuwe uitdagingen
Aan het einde van het eerste seizoen (opgelet, spoilers!) zagen we hoe de groep terecht kwam in een bunker waar ze kennismaakte met ander overlevenden. In het tweede seizoen komt de groep echter voor een reeks nieuwe uitdagingen te staan. Kunnen ze blijven overleven?

Het tweede seizoen van de serie Into the Night is te bekijken bij Netflix vanaf 8 september. Het spreekt voor zich dat je ondertussen ook nog even het eerste deel kan bekijken bij de streamingdienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt nieuwe original 'The Empress' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe original 'The Empress' aan

De serie moet ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen...

Series als Bridgerton en The Crown hebben het uitstekend gedaan. Nu komt Netflix met de gloednieuwe original genaamd The Empress.

Deze nieuwe Netflix-serie gaat zich specifiek richten op 'Die Kaiserin' Sisi. De reeks zal zich dan ook afspelen in het Oostenrijk van de negentiende eeuw. Het spreekt voor zich dat Netflix hoopt om met de komst van The Empress het succes van voorgaande genoemde series te evenaren.

6 afleveringen
Voor zover bekend is het de bedoeling dat er slechts één seizoen van The Empress zal verschijnen. Daarbij zal dat ene seizoen uit in totaal zes afleveringen bestaan. Voor elke aflevering geldt dat ze 45 minuten zal duren.

De mini-serie zou zich specifiek gaan richten op de eerste maanden van het huwelijk van Sisi. Hier en daar zullen er ook verschillende politieke onderwerpen aan bod komen.

De cast zal waarschijnlijk niet meteen een belletje doen rinkelen. De hoofdrollen in de reeks zijn dan ook weggelegd voor Devrim Lingnau en Philip Froissant.

The Empress zal ergens in de loop van het jaar 2022 te zien zijn op streamingdienst Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verwelkomt twee nieuwe topseries
Series / Nieuws

Netflix verwelkomt twee nieuwe topseries

Het aanbod van 's werelds bekendste streamingdienst wordt weer twee topseries rijker...

Netflix blijft alles in het werk stellen om haar aanbod zo kwalitatief mogelijk te houden. Ook nu weer zijn er twee nieuwe absolute topseries onderweg naar 's werelds grootste streamingdienst.

De twee nieuwe titels die onderweg zijn naar Netflix luisteren naar de namen Chicago Fire en Chicago Med. Voor deze laatste geldt dat ze een spin-off is van het brandweerdrama. Beide reeksen spelen zich bovendien af in hetzelfde tv-universum.

Populair
Voor de première van de serie Chicago Fire moeten we stevig terug in de tijd. Het eerste seizoen verscheen namelijk reeds in het jaar 2012. Voor de première van Chicago Med moeten we terug naar het jaar 2015. Deze serie draait rond de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center.

Voor allebei de series geldt dat ze sinds jaar en dag kunnen rekenen op een uitstekende populariteit. Heel wat fans zullen de beide reeksen dan ook maar wat graag naar streamingdienst Netflix zien komen.

Netflix heeft bekend gemaakt dat beide series vanaf 1 september te zien zullen zijn bij de streamingdienst. Om hoeveel jaargangen het dan precies gaat is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult trailer voor andere 'He-Man and the Masters of the Universe' serie
Series / Trailer

Netflix onthult trailer voor andere 'He-Man and the Masters of the Universe' serie

In tegenstelling tot Masters of the Universe: Revelation wordt dit een serie speciaal voor kinderen.

Nog maar een paar weken nadat de eerste zes afleveringen van Kevin Smiths Masters of the Universe: Revelation verschenen, heeft Netflix nu de eerste officiële trailer onthuld van een andere serie over He-Man.

De serie, die de titel He-Man and the Masters of the Universe draagt, is gericht op een jonger publiek dan Revelation. De plot wordt als volgt omschreven:

"Op de planeet Eternia ontdekt een jonge prins de krachten van Grayskull die hem transformeren tot He-Man, Master of the Universe. De klassieke strijd tussen He-Man en de boosaardige Skeletor bereikt nieuwe hoogtes wanneer zij beiden nieuwe teams samenstellen. Een nieuwe generatie helden vecht nu voor het lot van ons allen."

Gelikte animatie
De animatie van He-Man and the Masters of the Universe komt uit de keukens van House of Cool (Kid Cosmic), en CGCG (Trollhunters), bedrijven die vaker zaken deden met Netflix.

He-Man and the Masters of the Universe is vanaf 16 september a.s. te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Never Have I Ever' krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Never Have I Ever' krijgt een derde seizoen

Het tweede seizoen staat nog maar ongeveer een maand op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de serie Never Have I Ever verscheen ongeveer een maand geleden op streamingdienst Netflix. De kijkcijfers zijn prima te noemen en dat heeft zo zijn gevolgen. Netflix heeft namelijk de komst van een derde seizoen officieel bevestigd.

In de serie Never Have I Ever volgen we Devi. Zij is een tiener van Indiase afkomst die in Amerika woont. Niet alleen krijgt Devi af te rekenen met de problemen waar elke tiener mee te maken krijgt, daarnaast ervaart ze ook nog eens heel wat druk vanuit haar cultuur.

Prima kijkcijfers
Het eerste seizoen van Never Have I Ever deed het al goed en ook het tweede seizoen weet wederom te overtuigen. Het is dan ook niet voor niets dat deze reeks op moment van schrijven een aardige 7,9/10 haalt op IMDB.

Wanneer het derde seizoen van de reeks ongeveer moet verschijnen is tot dusver uiteraard nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lucy Lawless had een hekel aan dit aspect van 'Xena the Warrior Princess'
Series / Nieuws

Lucy Lawless had een hekel aan dit aspect van 'Xena the Warrior Princess'

Lucy Lawless brak door met haar rol in Xena, maar hield niet van alles.

Actrice Lucy Lawless maakte bekend dat ze helemaal niet genoten heeft van het werk aan alle actiescènes in Xena: Warrior Princess. Dit feit klinkt heel vreemd, vooral als je onthoudt dat fans de serie en haar ster nog altijd beschouwen als cult-iconen.

Xena begon als een kleiner personage in Hercules: The Legendary Journeys. Die rol werd zo goed ontvangen dat in september 1995 het personage een eigen serie kreeg, die tot juni 2001 te zien was.

Geen fijne actie
Lawless werd voor de rol gekozen in een concurrentiestrijd met vijf andere actrices, waarbij de favoriet Vanessa Angel was.

Maar tegenover The Wrap vertelde Lawless dat ze "altijd een hekel had" aan de actie. Ze kon dan ook niet geloven dat ze haar doorbraak in Hollywood maakte met een fantasyserie.

"Ik doe geen fantasy, ik kijk geen fantasy, ik heb daar echt geen interesse in en kwam desondanks terecht in dat gekke genre".

De ironie is dat Lawless vervolgens in meerdere fantasiereis speelde, waaronder Battlestar Galactica en Spartacus: Blood and Sand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk'-fan? Dan hebben we goed nieuws!
Series / Nieuws

'She-Hulk'-fan? Dan hebben we goed nieuws!

De serie She-Hulk gaat heel snel te zien zijn, want de opnames zijn rond.

Het Marvel Cinematic Universe breidt zich op verrassende nieuwe manieren uit de komende paar jaren. Een van de meest interessante aankomende toevoegingen is vermoedelijk She-Hulk.

De serie debuteert in 2022 op streamingdienst Disney+ en zal afleveringen van elk een half uur krijgen. En bijzonder is dat het een komedieserie wordt die zich grotendeels afspeelt rond de rechtbank.

She-Hulk is bijna klaar
Dankzij een nieuw bericht op sociale media van stuntcoördinator Monique Ganderton weten we nu dat de serie bijna klaar is. Ze liet zien wat het cadeau was dat ze ontving ter viering van het einde van de productie van de serie.

Dat bericht komt nadat actrice Jameela Jamil eerder liet weten dat de serie nog vier weken te filmen had. Aangezien zij dat bericht een maand geleden plaatste, weten we nu hoever men dus is.

De serie heeft een hoofdrol voor Tatiana Maslany, die Jennifer Walters speelt. Zij is een advocate uit New York City, wiens leven veranderd wordt als ze door een ongeluk een bloedtransfusie nodig heeft. Ze krijgt bloed van haar neef Bruce Banner, en ontwikkelt zelf superkrachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weerwolven en meer komen naar televisie met 'Squad'
Series / Nieuws

Weerwolven en meer komen naar televisie met 'Squad'

De YA-boekenreeks Squad wordt verfilmd door de productiemaatschappij Lionsgate en zal snel verschijnen.

De aankomende YA-graphic novel Squad lijkt zijn weg naar het kleine scherm te vinden. Afgelopen woensdag bevestigde The Hollywood Reporter dat er een verfilming van de serie aan zit te komen.

Deze wordt ontwikkeld door Picturestart en Lionsgate Television. De graphic novel is geschreven door Maggie Tokuda-Hall en geïllustreerd door Lisa Sterle en in de herfst uitgegeven door Greenwillow.

Snel in de maak
De serie wordt ontwikkeld door Tokuda-Hall en Sterle als uitvoerend producenten. Hij wordt vergeleken met onder meer de film Jennifer's Body omdat deze "de grenzen van schurken en aansprakelijkheid" verkent via de wereld van LHBTIQA+-horror.

Squad volgt Becca, een nieuw meisje op school. Zij realiseert zich dat de meest populaire meisjes op school geen gewone meisjes zijn. Het zijn weerwolven die zich tegoed doen aan opkomende seksuele predators. Aangezien ze hun geheim kent, moet de jonge vrouw een keuze maken.

Voegt ze zich bij de groep, of gaat ze om met de gevolgen van een weigering? Hoe dan ook worstelt Becca met haar gevoel voor moraliteit: wie zijn namelijk de echte monsters?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt weer een geannuleerde serie terug!
Series / Nieuws

Netflix brengt weer een geannuleerde serie terug!

De serie Manifest krijgt een tweede leven op streamingdienst Netflix, lijkt het zo.

De 'Save Manifest'-campagne lijkt richting het einde te gaan. Netflix zou namelijk op het punt staan om Manifest een nieuw leven te geven en richting het einde van "complexe onderhandelingen" met Warner Bros. Television te gaan.

Zodra dat allemaal rond is, krijgt de serie een vierde seizoen op de streamingdienst. Warner Bros. Television voert volgens Deadline op dit moment onderhandelingen met de cast over een terugkeer, en voert gesprekken met nieuwe schrijvers voor het vierde seizoen.

Manifest keert terug
De onderhandelingen zijn zeer vergevorderd met Netflix. NBCUniversal was ook in gesprek om de serie te behouden, maar bleek er geen fiducie in te hebben dat het nog een succes zou worden. In de Verenigde Staten was de serie echter een groot succes op Netflix.

Manifest werd in juni gecancelled en is nu al op weg naar een vierde reeks. Dat leek in eerste instantie allemaal niet te gaan lukken, omdat Netflix vrij vroeg in het proces besloten zou hebben om de serie maar niet op te pikken.

Dankzij een zorgvuldige campagne van fans, maar ook de cast en crew, trok de serie toch voldoende kijkers om een nieuw seizoen op Netflix te rechtvaardigen.

Een twijfelpunt voor Netflix was vooral dat men alleen in de Verenigde Staten de rechten heeft om de serie te streamen. Vermoedelijk is daar een oplossing voor gevonden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Spartacus'-acteur Francis Mossman overleden op 33-jarige leeftijd
Series / Nieuws

'Spartacus'-acteur Francis Mossman overleden op 33-jarige leeftijd

Francis Mossman is overleden. Hij speelde een van de rollen in de serie Spartacus.

Francis Mossman, de acteur die vooral bekend staat met zijn rol in Spartacus, is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat werd bevestigd door zijn broers Laurence en Jeremy Mossman, die dat op GoFundMe bekend maakten.

Middels de GoFundMe hopen de twee geld op te halen om hun broer terug naar het land te halen en geld bij elkaar te krijgen voor zijn begrafenis. Uit een statement van de familie tegenover de Daily Mail Australia blijkt dat Mossman zelfmoord heeft gepleegd, nadat hij worstelde met zijn mentale gezondheid.

Verdrietig nieuws
"We zijn kapot van het verlies van onze geliefde Francis Mossman", begint het statement. "Francis overweldigend vriendelijk, enthousiast en heel zorgzaam. Hij maakte een positieve impact op de levens van velen die hem kenden. Hij had de meest aanstekelijke glimlach, met het beste gevoel voor humor dat je je maar voor kan stellen. Hij bleef altijd een groot kind en had dan ook het warmste en meest liefhebbende hart, dat altijd oplichtte als hij ergens heen ging. Hij zal altijd geliefd blijven en gemist worden."

Volgens zijn familie worstelde hij met "oude littekens en trauma van de middelbare school". "De wereld waar we nu mee te maken hebben, is een zwaar gewicht op vele schouders".

Mossman werd op 14 april 1988 geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland en speelde in 2012 in Spartacus, waarin hij te zien was als Vitus, een voormalig slaaf van het huis Batiatus. Daarna speelde hij ook nog in The Horizon en Americans on Oz.

Heb je vragen over zelfmoord? Dan kan je contact opnemen met stichting 113 Zelfmoordpreventie. Bel 113, of 0800-0113 of neem contact op via de chat op 113.nl, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week anoniem terecht kan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' krijgt nog een serie op Disney+: Dit wordt 't
Series / Nieuws

'Star Wars' krijgt nog een serie op Disney+: Dit wordt 't

Deze serie gaat draaien om het personage Finn van acteur John Boyega.

Er zijn de komende jaren heel wat verschillende Star Wars-series in de maak. Vandaag horen we het gerucht dat er een serie op komst is voor streamingdienst Disney+, waarin John Boyega de hoofdrol zou krijgen.

Boyega maakte zijn Star Wars-debuut in de film The Force Awakens, waarin we hem voor het eerst als voormalig Stormtrooper Finn konden zien. Maar in de twee films daarna werd wel erg weinig met zijn personage gedaan, tot onvrede van Boyega.

Eigen serie?
Het personage van Boyega was om meerdere redenen interessant. Finn was een voormalig Stormtrooper, iemand die besloot te deserteren toen hij de opdracht kreeg om een groep onschuldige dorpelingen te doden.

Later hoorden we ook nog eens dat hij mogelijk Force-krachten had. Maar het bleef bij een stel hints, daar deed men verder weinig mee in de film. En daar was Boyega allerminst blij mee, waarna hij in gesprek ging met Disney over de manier waarop met zijn personage omgegaan was.

Misschien is het wel dat gesprek dat leidt tot deze serie. Er is nog geen releasedatum bekend, maar interessant klinkt het wel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Mother'-serie onthult foto van zijn cast!
Series / Foto's

'How I Met Your Mother'-serie onthult foto van zijn cast!

Check hier alle castleden van de serie How I Met Your Father.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Hulu een tien afleveringen tellend eerste seizoen van een spin-off van How I Met Your Mother besteld had: How I Met Your Father. Vandaag is er een eerste blik op de cast.

In de serie speelt actrice Hilary Duff de hoofdrol. Duff geeft fans vandaag een eerste blik op de cast, met een behind-the-scenes foto van de hoofdrolspelers. Dat beeld deelde ze op Instagram, met de tekst "Wie is er klaar voor ons??? We hebben misschien wel of niet voor het appartement van een bepaald persoon gezeten... #himfy",

Tien afleveringen
De serie krijgt een tien afleveringen tellend eerste seizoen. Het concept daarvoor is sinds 2013 in de maak, toen CBS How I Met Your Dad aankondigde.

Die pilot werd echter niet opgepikt door het netwerk. Een goede herschrijfsessie van Isaac Aptaker en Elizabeth Berger leidde tot het ontstaan van How I Met Your Father.

De serie is het verhaal van Sophie, een jonge vrouw in de nabije toekomst. Zij vertelt haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoet heeft. Dat allemaal in een format dat moet doen denken aan How I Met Your Mother. We volgen een verhaal dat zich in 2021 afspeelt en zich vooral richt op Sophie en haar hechte vriendengroep.

Hieronder de Insta-post:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn eerste foto's
Series / Foto's

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn eerste foto's

De serie The Wheel of Time komt straks naar Amazon Prime Video.

Amazon heeft recent aangekondigd dat de serie The Wheel of Time in november van start gaat. En nu onthult Prime Video de eerste blik op de hoofdpersonen via een rits foto's van de verfilming van Robert Jordans boekenreeks.

Recentelijk onthulde Amazon dat de serie The Wheel of Time in november zou beginnen. In het kader daarvan werd een poster vrijgegeven waarop we Rosamund Pike zagen als de machtige Aes Sedai, Moiraine Damodred. De streamingdienst heeft nu verder nieuwe foto's vrijgegeven die de rest van de hoofdpersonen laten zien.

De eerste beelden
Egwene al'Vere (Madeleine Madden) en Rand al'Thor (Josha Stradowski) zijn samen te zien terwijl ze een zeldzaam rustig momentje met elkaar delen. En dan is er de schurk Logain (ílvaro Morte) in een kooi, een slechterik die overigens magische krachten heeft.

Het derde beeld laat de krijger Lan (Daniel Henney) zien, die de gevallen Moiraine beschermen tegen de duistere macht van Shadar Logoth. En als laatste is er een groepsfoto van onze heldhaftige avonturiers die op hun reis vertrekken.

Hieronder kan je de foto's bekijken. De trailer komt er overigens snel aan, al is er nog geen datum bekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.