Netflix verwelkomt twee nieuwe topseries

Netflix verwelkomt twee nieuwe topseries

Het aanbod van 's werelds bekendste streamingdienst wordt weer twee topseries rijker...

Geoffrey Ketels, 20 augustus 2021 om 13:06

Netflix blijft alles in het werk stellen om haar aanbod zo kwalitatief mogelijk te houden. Ook nu weer zijn er twee nieuwe absolute topseries onderweg naar 's werelds grootste streamingdienst.
De twee nieuwe titels die onderweg zijn naar Netflix luisteren naar de namen Chicago Fire en Chicago Med. Voor deze laatste geldt dat ze een spin-off is van het brandweerdrama. Beide reeksen spelen zich bovendien af in hetzelfde tv-universum.

Populair
Voor de première van de serie Chicago Fire moeten we stevig terug in de tijd. Het eerste seizoen verscheen namelijk reeds in het jaar 2012. Voor de première van Chicago Med moeten we terug naar het jaar 2015. Deze serie draait rond de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center.

Voor allebei de series geldt dat ze sinds jaar en dag kunnen rekenen op een uitstekende populariteit. Heel wat fans zullen de beide reeksen dan ook maar wat graag naar streamingdienst Netflix zien komen.

Netflix heeft bekend gemaakt dat beide series vanaf 1 september te zien zullen zijn bij de streamingdienst. Om hoeveel jaargangen het dan precies gaat is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: serie, series, Netflix, Chicago Fire, Chicago Med

Populair nieuws