search
Netflix kondigt nieuwe original 'The Empress' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe original 'The Empress' aan

De serie moet ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen...

Series als Bridgerton en The Crown hebben het uitstekend gedaan. Nu komt Netflix met de gloednieuwe original genaamd The Empress.

Deze nieuwe Netflix-serie gaat zich specifiek richten op 'Die Kaiserin' Sisi. De reeks zal zich dan ook afspelen in het Oostenrijk van de negentiende eeuw. Het spreekt voor zich dat Netflix hoopt om met de komst van The Empress het succes van voorgaande genoemde series te evenaren.

6 afleveringen
Voor zover bekend is het de bedoeling dat er slechts één seizoen van The Empress zal verschijnen. Daarbij zal dat ene seizoen uit in totaal zes afleveringen bestaan. Voor elke aflevering geldt dat ze 45 minuten zal duren.

De mini-serie zou zich specifiek gaan richten op de eerste maanden van het huwelijk van Sisi. Hier en daar zullen er ook verschillende politieke onderwerpen aan bod komen.

De cast zal waarschijnlijk niet meteen een belletje doen rinkelen. De hoofdrollen in de reeks zijn dan ook weggelegd voor Devrim Lingnau en Philip Froissant.

The Empress zal ergens in de loop van het jaar 2022 te zien zijn op streamingdienst Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen