search
'Sky Rojo' krijgt derde en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Sky Rojo' krijgt derde en laatste seizoen

Fans van de Spaanse reeks kunnen nog één extra laatste seizoen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sky Rojo is zo'n typische serie die je haat of waar je van houdt. Het tweede seizoen bracht ons heel wat memorabele gebeurtenissen, maar de verhaallijn is nog niet afgerond. Dat gebeurt in een derde seizoen.

Sky Rojo vertelt het verhaal van drie prostituees die het leven zoals ze dat leiden helemaal gehad hebben. Wanneer ze hun kans schoon zien ontvluchten ze de club waarvoor ze werken, maar daarbij laten ze de eigenaar (en hun pooier) voor dood achter.

Ook in het tweede seizoen ging de vlucht verder, maar kwam het verschillende malen tot een confrontatie met de mannen die werken voor hun pooier. Het einde van het tweede seizoen liet in eerste instantie vermoeden dat de reeks teneinde was, maar toch verschijnt er nog een derde seizoen.

Gematigde reacties
De kansen op een derde seizoen waren vanaf het begin aanwezig, maar werden iets getemperd door de matige scores die de reeks ontvangt. Deze matige scores staan in schril contrast met de goede kijkcijfers die de serie weet voor te leggen.

Op de gespecialiseerde website IMDB is er op moment van schrijven sprake van een score van 6,5/10. Wanneer het derde seizoen precies moet verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat, dat ergens in het komende jaar 2022 zal zijn.

Wie nog niets van de serie Sky Rojo heeft gezien kan de eerste twee seizoenen bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen