search
Maar liefst 11 (!) nieuwe series op Netflix deze week: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Maar liefst 11 (!) nieuwe series op Netflix deze week: Check hier welke

We zetten al het nieuwe aanbod dat op Netflix is komen te staan op een rij.

Vandaag zetten we de nieuwe series die Netflix deze week heeft toegevoegd voor je op een rij. Het zijn er weer heel wat, waarmee het fijne tijden blijven op 's werelds grootste streamingdienst. Laten we er maar meteen in duiken.

Chesapeake Shores (S05E01): De familie viert de terugkeer van Bree en Abby denkt weer aan haar moment met Trace. Jess en David ervaren huwelijksstress. Connor raakt bevriend met een nieuwe collega.

Legends of Tomorrow (S06E12): De Legends spelen een rollenspel in gothic stijl om tot rust te komen, maar het loopt helemaal verkeerd af als de magie van John het spel tot leven wekt.

Racket Boys (1 seizoen): Een stadskind komt op het platteland wonen nadat zijn vader de opdracht heeft gekregen een uitgeblust schoolbadmintonteam opnieuw leven in te blazen.

BattleBots (2 seizoenen): Uitvinders van soms levensgrote robots nemen het tegen elkaar op in een gevaarlijke, kogelvrije arena met slechts één doel: de machine van hun tegenstander uitschakelen.

The Real Housewives of Beverly Hills (seizoen 5): Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 5): In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

Toet Toet! Cory Carson (5 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

The Chair: De eerste vrouw van kleur wordt de decaan van een universiteit. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Everything Will be Fine: Nadat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, besluiten een man en vrouw onconventionele regels op te stellen om hun gezin bij elkaar te houden. Alles ten dienste van hun dochter.

Aliens - ET's Gefährliche Brüder: In deze documentaire proberen wetenschappers te voorspellen wat er eigenlijk zou gebeuren als aliens ineens de Aarde aanvallen.

Comedy Premium League (1 seizoen): Met satirische sketches, brutale discussies en keiharde roasts gaan 16 van India's grappigste comedians in teams de strijd aan om de titel van ultieme comedykampioenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen