'The Witcher' betaalt Henry Cavill behoorlijk groot bedrag per aflevering

Henry Cavill krijgt veel betaald voor The Witcher

Dit is het salaris dat Netflix aan Henry Cavill betaalt voor de serie The Witcher.

Jim Pedd, 22 augustus 2021 om 08:00

Het salaris van Henry Cavill per aflevering van The Witcher is onthuld. Het eerste seizoen van de serie was een groot succes op Netflix en op 17 december krijgen we de tweede reeks afleveringen te zien.
Henry Cavill speelt in de serie de rol van Geralt of Rivia, de hoofdpersoon. In het tweede seizoen is hij weer te zien en nu weten we wat Netflix hem daarvoor betaalt. En dat is een behoorlijk groot bedrag.

400.000 dollar per aflevering
Fans wachten natuurlijk vol spanning op het nieuwe seizoen. En dat tweede seizoen moet een groot succes zijn op Netflix, wil er ook nog een derde reeks komen.

Dat komt deels doordat de kosten flink oplopen. Variety onthult dat Cavill 400.000 dollar per aflevering betaald krijgt. Dat is in lijn met wat hij zou moeten verdienen gezien zijn status. Voor de acht afleveringen van het seizoen krijgt de acteur daarmee 3,2 miljoen dollar.

The Witcher laat in het tweede seizoen zien dat Geralt ervan overtuigd is geraakt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de Battle of Sodden. En dus neemt hij Ciri mee naar de plek die volgens hem het veiligst is: zijn jeugdthuis van Kaer Morhen. Daar blijkt Ciri krachten te hebben die gevaarlijk zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Salaris

Populair nieuws