Eerste recensies 'The Witcher'-film: Top of flop?

Eerste recensies 'The Witcher'-film: Top of flop?

Hoe bevalt de The Witcher-film The Witcher: Nightmare of the Wolf?

Jim Pedd, 17 augustus 2021 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher gaat half december verder op Netflix. Maar niet voordat we de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf te zien krijgen op Netflix. Een animatiefilm die niet alleen in de oorsprong van de Witchers duikt, maar ook laat zien hoe het zit met Vesemir, de leermeester van Geralt of Rivia.
Nightmare of the Wolf is het verhaal van de mentor van Geralt en laat zien hoe hij uit armoede ontsnapt door Witcher te worden. Hij raakte echter al snel betrokken bij een samenzwering die het hele Continent overhoop kan gooien.

De recensies
We zetten een aantal van de reacties voor je op een rij.

ComcicBook: "Als je je afvraagt waar The Witcher nou om draait, dan is dit een prachtige introductie in de wereld van Sapkowski's boeken of de live-action serie. Als je al fan van The Witcher bent, dan is dit een absolute must-watch en heb ik heel snel meer Vesemir nodig in mijn leven."

CG Mag Online: "Hoewel het qua tempo wat inconsistent kan zijn, en niet alle plotpunten zo goed werken als gehoopt, is The Witcher: Nightmare of the Wolf een geweldige film voor iedereen die van fantasy en deze vorm van animatie houdt."

But Why Tho Podcast: "Uiteindelijk is The Witcher: Nightmare of the Wolf een meeslepende 81 minuten durende film die veel werk verricht voor wat zich hierna af gaat spelen in de wereld van The Witcher."

IGN: "The Witcher: Nightmare of the Wolf is een epische reis die je gemaakt wil hebben, boordevol epische gevechten en met de charismatische hoofdpersoon, Geralts mentor Vesemir."
Lees meer over: The witcher nightmare of the wolf, The witcher, Netflix, Kim Bodnia, Recensies

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws