Eerste foto's uit de nieuwe 'The 4400' scifi-serie

Eerste foto's uit de nieuwe 'The 4400' serie

De remake van The 4400 wordt op dit moment gemaakt en moet snel verschijnen.

Bram de Groot, 22 augustus 2021 om 11:41

Van 2004 tot en met 2007 verscheen op de zenders USA Network en Sky One de serie The 4400. Er waren vier seizoenen en er waren nog best wel wat fans van de show. Op dit moment werkt de zender The CW aan een remake.
Nu krijgen we via Entertainment Weekly een eerste blik op de show die in 2021 moet debuteren. In de Amerikaanse sciencefictionserie zien we hoe 4400 mensen, die al jaren van de aardbodem zijn verdwenen, allemaal in één keer terugkeren. Sommige van de personages blijven te beschikken over speciale krachten.

Eerste foto's uit The 4400
Hieronder zie je twee eerste foto's uit The 4400 van showrunners Ariana Jackson en Anna Fricke, bekend van de recente reboot van Walker, Texas Ranger. Duidelijk wordt dat de bevolking in de series zeker niet alleen wit zal zijn zoals dat ik de '00 wel (grotendeels) het geval was.

"Het gaat over tijdreizen, maar nu is het in 2021. Het heden voelt als een zeer cruciale tijd in de geschiedenis van onze natie. Het was echt interessant om mensen uit verschillende tijdperken te onderzoeken en hoe dat verandert is," aldus Jackson.

"Het voelt als een heel interessante tijd om te onderzoeken hoe we in het hier en nu zijn gekomen, een tijd waarin we echt veel scheuren zien in onze samenleving en in wat we hebben gebouwd," aldus de showrunner. "We kijken naar hoe dingen misschien verkeerd zijn opgebouwd. Er is een reden waarom we ons in het moment bevinden waarin we ons bevinden."

Vanaf 25 oktober
De eerste aflevering van The 4400 verschijnt op 25 oktober op The CW. Er zijn rollen voor onder meer Brittany Adebumola als Shanice, Joseph David-Jones als Jharrel, Ireon Roach als Keisha, TL Thompson als Andre, Jaye Ladymore als Claudette, Derrick A. King als Rev. Johnson, Khailah Johnson als Ladonna, Cory Jeacoma als Logan, AMARR als Hayden en Autumn Best als Mildred.Bron: EW

Lees meer over: 4400, The 4400, The CW, serie, sciencefiction

Populair nieuws