search
'What If...?' gooit straks ook Phase 4 door de war
Series / Nieuws

'What If...?' gooit straks ook Phase 4 door de war

Ook de nieuwe films niet veilig in animatiereeks van Marvel Studios.

Aankomende woensdag verschijnt de derde aflevering van de serie What If...? We zagen al avonturen van een alternatieve Captain America en Star-Lord. Wie woensdag centraal is nog niet bekend.

Het verhaal zal zich in ieder geval focussen op een figuur uit de 23 films uit de Infinity Saga. Maar nu blijkt dat de films en series die in Phase 4 verschijnen niet veilig zijn. Het tweede seizoen van What If...? gaat ook die verhalen in de war schoppen.

MCU Phase 4 ook aangepakt door What If...?
Screen Rant vroeg zich af hoe de verkenning van de Multiverse en de Phase 4-films en series onderdeel worden van What If...?

Feige: "Dat is het leuke van de What If…? serie. We kunnen zulke vragen onderzoeken. En ik zal zeggen, net zoals seizoen 1 gebruikmaakt van films en verhaallijnen van de MCU die je tot nu toe hebt gezien, zal seizoen 2 zeker films uit Phase 4 bevatten."

Phase 4 van het MCU
Welke films en series onderdeel uitmaken van Phase 4 is nog niet helemaal duidelijk. Dit jaar verschenen en verschijnen al de series WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye en Ms. Marvel en in 2022 debuteren waarschijnlijk Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion, Ironheart en Armor Wars.

Wat betreft de films wordt het ook druk met Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever en The Marvels in 2021 en 2022.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen